Kanki akustiklerin davulları vs çabuk bozuluyor birde apartmanda veya ev içinde çalıyorsan akustiklerde evinde ses yalıtım olması lazım elektronik davulda kulaklık takabiliyorsun bende yalıtım olmasına rağmen arada ses yüksek çıkabiliyor 😅
Elektronikte amfiye (amfi hoparlör gibi bişi) bağlayıp sesi kısabiliyoruz ama eeeeen büyük dezavantajıda akustikler kadar çalma hissi vermiyor o davul ve zil hissi vermiyor o yüzden bence beni akustiğe alalım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dijitaller hiç cezbetmiyor ancak apartmanda oturuyorsan geç derim. Genelde gece çalınıyor çünkü… Daha rahat çalışabilirsin🥁
Anladım ama akustik daha rahat ya da alıştığımdan neyse ben devam ediyim böyle ya
İkisi arasındaki fark nedir acaba? Bir bilgim yok, merak ettim 😅
Kanki akustiklerin davulları vs çabuk bozuluyor birde apartmanda veya ev içinde çalıyorsan akustiklerde evinde ses yalıtım olması lazım elektronik davulda kulaklık takabiliyorsun bende yalıtım olmasına rağmen arada ses yüksek çıkabiliyor 😅
O zaman elektronik druma alalım sizi 😂
Elektronikte amfiye (amfi hoparlör gibi bişi) bağlayıp sesi kısabiliyoruz ama eeeeen büyük dezavantajıda akustikler kadar çalma hissi vermiyor o davul ve zil hissi vermiyor o yüzden bence beni akustiğe alalım 😅
Ruhuna iyi gelecek olanın akustik olduğunu düşünüyorum o halde. Komşuların anlayışlı insanlardır umarım. Elektronik düşünce olarak kalsın.😄
Seviyorlar bazen zaten çok speed çaldığımda ama gecede çalıyorum arada ses yalıtımı alıp hediye etsem çokmu absürt olur ki 🤔
Sen bilirsin 🤷♀️
Peki teşekkür ederim 🙋