Slow şarkılar insanları depresyona sürüklüyor olabilir mi?

Elbette depresyon mod on pozisyona geçiyor. Kimiside depresyondayken öyle parçalar dinliyor bu dahada depresifliğini arttırıyor. Ben hiç oynama şıkıdım şıkıdım parçasıyla kendini kesen birini görmedim duymadım. Ama batsın bu dünya bitsin bu rüya eşliğinde çok rastladım 😅
Hahahah kırk yılın başı doğru düzgün bir görüş attın fjfkf
Engellerim bak seni fkfkf
😄Senden kurtuluş yok fjfjg
Hayır. İnsan ruh haline göre şarkılara anlam yüklüyor. Eğer mutluysan o şarkıyı dümdüz melodisi için dinlersin, ama mutsuzsan şarkıdaki cümlelerin derinlerine inersin anlam yüklersin. Bu tamamen senin ruh halinle alakalı. Mutlu biri slow şarkıyla nasıl depresyona girebilir ki. Hayat o kişiye güzel ve zevklidir. Slow, arabesk şarkılar o kişiye hükmedemez.
Her böyle yapan depresyona yatkındır diyemeyiz. Belki o kişi bu türü sürekli dinliyorda olabilir. Ama ben kendi adıma konuşacak olursam ruh halime göre şarkı dinleyen birisiyim. Slow tür şeyler dinlediğimde ruh halimi oldukça kötü hissediyorum. Bu da haliyle beni etkiliyor.
Bence değil, arabesk dinleyenler öyledir diye düşünüyorum, slow dinleyenler bence daha huzur bulan ve daha hayatı kendince benimseyen gibi geliyor bana
Cevap
8Cevap
Mutsuz kişiler slow dinleyebilir
Sanmıyorum ya, ben slow da dinlerim arabeskte.
Ama depresyona girmiyorum dinlerken.
Evet biraz hüzünlendiriyor ama depresyona girmem.
Ha depresyona giriceksem açarım bir müslüm çık çıkabilirsen.😄
Evet. Bir dönem ben de merak salmıştım bu konuya. Bununla ilgili yapılmış bazı araştırmalar mevcut. Bir tanesini bırakayım
https://www. monapsikoloji. com/muzigin-insan-psikolojisi-uzerinde-etkileri/
Yoo alakası yok, işte raporlarımı gönderirken müslüm babadab bir büyük dinliyorum mesela 😂
😄Müslüm baba dinlesem 2 güne mezar yeri bakarım fjfkfk
Hepsi cılitlik fjfkfk.
Ondan sonra kollar maça dkfkfjf
😄😄😄Alemsin fkfkg
Sanmam ben hep Türkçe remix dinliyorum ama depresyondayım 😀😀
😄Seninde aşkın yalanmış yalanmış dıp tıs dıp tıs fjfkfkg
Slow şarkı modumu düşürüyor. Depresyona yaklaştırabilir 😅 Özellikle Sezen Aksu şarkıları
Açıyorum en hareketlisinden bir şarkı kendimi eğlendiriyorum.
Dinleyeyim hemen deneme yapmıs olayım.
Seri Serdar Ortaç - bilsem ki açayım 😂😂
Severim ben. Depresyonda olmayan yok. Türkiye burası.
Biraz öyle evet. Ben depresyondayım dinleyince bayıyor beni mesela.
Sanmam. Bende arada dinlerim ama tebessüm olduğunda. Öyle bunalım falan sevmem.
Arabesk bile dinliyorum ama depresyonda değilim. Aksine bir Ferdi baba ya da orhan baba dinleyince mutlu oluyorum.
Ahah hayır şarkılar güzel
Meyil daha fazla sanki😀
kaan tangöze dinliyosa evet
Öyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?