Müzik & Etkinlik Hep aynı şarkıyı dinlemek insanı sıkmaz mı sizce de? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şarkı bile değil de cover , hep dinlemek istediğiniz oldu mu hiç Güncellemeler+1 yıl Güncelleyelim Hep aynı şarkıyı dinlemek insanı sıkmaz mı sizce de? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ezhel35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl 3 bilemedin 4 ten sonra sıkıyor.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani normali o da hep dinleyenler varmış ben de anlamadım hep nasıl dinlenir diye sıkılmadan Yorumla Ezhel35 +1 yıl Demekki o insanlar normal olanı yapmıyor. Sen ben doğru yoldayız devam 😉 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben sıkılmıyorum ya dinliyorum 0 0 Yorumla
berkoonuz12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Belli bir playlistim var yıllardır değişmedim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne sıklıkla dinlersin peki Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Hemen hemen her gün Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Yaklaşık 300 tane müzik Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Moduma bağlı olarak dönüşümlü dinlerim Yorumla Soran +1 yıl Farklı farklı dinliyorsundur her gün normal ben 1 tanesini sürekli dinliyor musunuz diye sormuştum öyle değil demek ki Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Sürekli dinlediğim belli parçalar var ama bi yerden sonra değişmek gerekiyor 5-6 nci tekrardan sonra bayar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok sevmişsem nefret edene kadar dinkerim ve next derim
3 bilemedin 4 ten sonra sıkıyor..
Yani normali o da hep dinleyenler varmış ben de anlamadım hep nasıl dinlenir diye sıkılmadan
Demekki o insanlar normal olanı yapmıyor. Sen ben doğru yoldayız devam 😉
Ben sıkılmıyorum ya dinliyorum
Birkaç gün dinler unuturum
Belli bir playlistim var yıllardır değişmedim
Ne sıklıkla dinlersin peki
Hemen hemen her gün
Yaklaşık 300 tane müzik
Moduma bağlı olarak dönüşümlü dinlerim
Farklı farklı dinliyorsundur her gün normal ben 1 tanesini sürekli dinliyor musunuz diye sormuştum öyle değil demek ki
Sürekli dinlediğim belli parçalar var ama bi yerden sonra değişmek gerekiyor 5-6 nci tekrardan sonra bayar
Sıkmaz
aynı şarkıyı dinlemek insanı daha mutlu eder