Günaydın 🌝
Bir oturuşta bir kitap bitirdiğiniz oldu mu?
Günaydın 🌝

Fareler ve İnsanlar, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Emilie Zola/Nasıl Ölünür bunları bir solukta bitirdiğimi hatırlıyorum. Ama vardır hatırlayamadıklarım🙂
Oldu çok saran kitaplar var 4-5 saat içinde kalkmadan sadece okuduğum zamanlar nadir de olsa başıma geldi.
Cevap
10Cevap
Lisede günde 1 kitap bitirdiğim oluyordu yaşım büyüdükçe okuma oranım baya düştü. Kendimi eskisi kadar zeki hissedememe sorunsalı..
İnce kitapları bir oturuşta bitirdiğim oldu evet ama 200 sayfadan kalın kitapları hiç tek seferde bitiremedim..
Oldu çok da severim kitap okumayı bir üniversiteye gitsem kitap alsam da çocuklar gibi şen olsam ya
Stefan Zweig eserleri tek oturuşta bitirmelik kitaplar 😇
Vatan yahut Silistre bitirmiştim
Evet
Roman ismi kelebekti
Evet hayvan çiftliğini tek seferde bitirdim.
Hayır, o kadar sabırlı değilim
Eskiden çok okurdum ama şu an maalesef
sayfa sayısı az ise oluyor
evet bitirmiştim
oha ilk defa tanıyan biri dlfdfgk :D
sevdiğim bir sanatçı olur kendisi
popüler bir grup baya ondan dolayı olabilir bazıları hiç tanımıyor ilk sizsiniz tanıyan valla şaşırdım bu cevabı beklemiyordum dfklmg :D
haa bende twice blackpink dinliyorum onlarda baya güzel grup
karılık dinlerimde sadece bir grubun fandomundayım bu yani o kadar
*karışık
kpop maalesef cringe oppacı fanlar öne çıktığı yüzünden ergen şeysi olarak biliniyor ve yargılanıyor
halbuki normal dinliyoruz hani normal olanlar değil
bu tipler öne çıkınca ön yargı çok oluyor maalesef
ondan dolayı tek erkekler değil biz türkler çoğunen sevmez hani
Bizim milletin ön yargıları yıl 2090 dahi olsa bitmez 😀
O yüzden pek takılmamak lazım ya bence. Nasılsa Türkçe pop neyse K-pop ta aynı kısaca. Bir de şey var. Bu adamların baby face yüzleri olduğu için biraz kızları andırdığı için ön yargılı oluyorlar gibime geliyor. Paragraf yazdım resmen hsksldp
aynen ön yargılar kıırlmaz türkiye de haklısın
bende takmıyorum zaten kendi kendime takılıyorum o kadar
onların kültürüyle bizim kültürümüz baya farklı zaten bu kpop şeysiyle taınştığımdan beri bir çok şey öğrendim ülkeyle alakalı ondan dolayı bize çok farklı geldiği için öyle bakıyoruz
tpop aynı değiller ya onlarda falan baya emek var hani danslar mvler olsun falan
ve hani anlamlı da şarkıları günümüzdeki şarkılarda öyle bir uğraş yok ve sadece aşk konulu sıkcıı şarkılar yazılıyor bence aynı değiller ama
tabi kpop ta kötü şarkı vardır hani yok demiyorumda tpop eskiden güzel şarkılar vardı
bence günümüzde az var gibi
En güzeli, bende aynıyım senin gibiyim K-pop konusunda. Kafa yoracak halimiz yok zaten.
Şey diyim sana bizim basın bir şeyi nasıl lanse edince milletimizde aynen sorgulamadan inanıyor direk. O yüzden yapacak bir şey yok.
Son söylediğine aşırı katılıyorum. Ülkemizde daha popüler derken dinlerdim. Harbiden eskiden baya iyilerdi o tür şarkılar.
O değilde kafa dengi sohbet sohbet bu olsa gerek müzik hakkında böyle biriyle uzun uzun konuşmamıştım. Bu işten cidden anlıyorsun 😀
doğru doğru millet araştırmıyor ki hemen inanılıyor maalesef
aynen ya müzik sohbeti çok güzel oldu teşekkürler sohbet için :)
rica ederim :)
evet birkaç kitapta yaşadım bunu..
Evet oldu.
Çok oldu
Evet oldu.
Evet
Evet oldu
Hayır olmadı
4 cilt bitirmistim
O kadar zorlamam
Olmadı
Evet , defalarca