Müzik & Etkinlik Hangi kitabı okuyorsun? Kvothe_221 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genelde ne tarz romanlar okuyorsunuz bide en sevdiğiniz roman karakteri mi mesela? Benim en sevdiğim rüzgarın adı kvothe karakteri Güncellemeler+1 yıl Evet bu kadar mı kitap okuyan Hangi kitabı okuyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Etholas Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Tarihi / Siyasi / Bilimkurgu / veya konusu hoşuma giden kitapları okuyorum.En son okuduğum kitap; Şeytani Kitâb-ı Mukaddes. 0 4 Yorumla Kvothe_221 +1 yıl Konusu ne ilk kez duydum Etholas +1 yıl Ateistik Satanizm'i anlatan bir kitap. Kvothe_221 +1 yıl Tarihini mi anlatıyor kökeni? Etholas +1 yıl Satanizm hakkında bilgiler veriyor. İlkeler, şeytanlar, günahlar vesaire.
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Polisiye ve aşk 0 3 Yorumla Kvothe_221 +1 yıl Var mı önereceğiniz bir roman Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Agatha ve stephan King hepsi baya iyi yazarlar Yorumla Kvothe_221 +1 yıl Stephen king o romanı çok iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tarihi / Siyasi / Bilimkurgu / veya konusu hoşuma giden kitapları okuyorum.
En son okuduğum kitap; Şeytani Kitâb-ı Mukaddes.
Konusu ne ilk kez duydum
Ateistik Satanizm'i anlatan bir kitap.
Tarihini mi anlatıyor kökeni?
Satanizm hakkında bilgiler veriyor. İlkeler, şeytanlar, günahlar vesaire.
Halil Ata Bıçakçı
Sihir
Polisiye ve aşk
Var mı önereceğiniz bir roman
Agatha ve stephan King hepsi baya iyi yazarlar
Stephen king o romanı çok iyi