İstatistiklere göre Gülşen dinlenme oranı ile Bergen'i geçti.
Gülşen sesi ile Bergen'i gölgede mi bıraktı?
#FloraSoruyor 🌺

Bergen iyi bir ses kabul ama trajedi sayesinde tanındığını ayrıca film sayesinde tekrar gündem olduğunu bilmek gerek. Gülşen'e gelelim takipçi ve teknolojik açıdan her türlü donanıma sahip bir kadının Bergeni geçmesi son derece doğal. Asıl soru şu Gülşen'in filmi olsa kaç kişi gider? Erol Köse ile Reha Muhtar ile olan aşk hayatını mi izleyecekler? Her neyse işin özüne gelecek olursak Gülşen'in sesi daha iyi ama teknolojik gelişmeler sayesinde halka daha çabuk ulaşabildiği için bu kadar beğeni alıyor.
1986 yılında alınan kayıtla bence 2022 yılındaki teknolojiyle alınan kayıt adil bir takas değil. Şarkının sahibinin yeri ayrı ama gülşen parçanın hakkından gelmiş yani.
Çok güzel yorumlamış valla ben sevdim ama asıl şarkı söyleyen insandan dinleyince diğerleri bir farklı oluyor ya ama ben daha çok Gülşen'in yorumunu sevdim
Cevap
12Cevap
İki şarkıda kendine göre iyi
Hayır. Bergen arabesk şarkılarda adını altın harflerle yazdırmış bir isim. Gülşen'in sesi de güzel hoş ama Bergen'le kıyas edilmesi doğru değil
Bergen gölge de kalmaz. Onun dilinden o eser güzeldir. Kim söylerse söylesin yine Bergen derim.
Bırakamaz bergen ayrı bence.
Ne şarkı yazmış nice aşıklara gelmiş akhsdasdja
Bana göre bu mümkün değil.. Hangi şarkı ve hangi sanatçı olursa olsun, ilk söyleyenin tadını vermiyor..
Bu soru şakadır umarım. Gölgede bırakmayı bırak daha kötü bi yorum görmedim diyebilirim
Ortada bir yaşanmışlık var ona yazılan söz ve okuyan güzel bir şarkıcı dertli insan diğeri şarkıcıyım ayağı tabikide bergenin yerini tutamaz
Yaşanmışlıklar sayesinde bergeni kimse gölge de bırakamaz
Hayr konser de okuduğuyla taşplak sesi bir mi ya
Ne de güzel sömürüyorlar, ikinci kez dinlemem.
ebru yaşar dan dinle Gülşen sicmis içine şarkının
Sonuçta şarkı kimin o önemli
Hiç dinlemedim bile ama eminim güzel söylemiştir
Sanmıyorum.
Tabiki hayır
Herkesin yeri başka
Bergen gülşenle kıyaslanmamalı bile...
Gülşen dinlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?