Günlük hayatımın her anında müzik dinlemeye çalışırım. Ama en çok kendimle baş başa yalnız kaldığımda zamanlarda daha sık dinlerim. Onun haricinde ruh halimin mutlu ve mutsuz olduğu anlarda müziği fazlaca dinlediğimi gözlemledim. Nötr olduğum zamanlarda pek müzik dinlemem.
Doğadaki seslere odaklanmayı ihmal etmeden, dengeli tercihlerle dinliyorum müzik.7/24 kendimi müziğe bırakmayı sevmiyorum. Bazen sessizliğin sesi ilaç gibi geliyor. Rüzgârın sesini bir de yağmurun, gökgürültüsünün sesini, deniz dalgalarının sesini, kuşların sesini tüm müziklerin üzerinde tutarım. Müzik dinlerken bana hissettirdiği duygulara ve sözlerin küfürsüz olmasına dikkat ederim daima..
Her gece yatarken bi hayaller dunyamda muzigimle gezintiye cikiom sonra zati bi uyaniom acil wc die vucut alarm verio atla zipla kamaradan firla bi geri donuom saat 5 ohooo yine uyumusum bi yerden sonra ya nini gibi gelio ya da hayal dunyam o kadar geniski artik kayboluom
Her anımda dinlerim hüzünlü olduğumda o duygudan çıkaran mutlu olduğumda daha çok mutlu eden şarkılarım var ya iyi var müzik olmazsa yasayamazdim ben ya müzik dinlemeyi çok seviyorum🎧
Enerjimi tazelemek istersem Ruhuma hareket katmak istersem Dinginliğe ve kulağımdan duyabileceğim hoş bir melodi istediğimde Ritmiyle bedenime hareket veren (dans) Vs. Dinlerim o zamanlar
Ne zaman müzik mi dinlerim 🧐 Genelde araba kullanırken çok müzik dinlerim 😇 aylık 20 GB internet yetmiyor 🤷🏻♀️ Bu ay ki faturam 200 TL ye yakın geldi 🫣 son bi kaç aydır fatura şişiyor 🙄müzik ten vazgeçemiyorum 😜
Bonsoir! Genel olarak her zaman dinliyorum ya. Müziksiz olmuyor. Kablosuz kulaklığımın teki bozuldu ve dışarıda dinleyemiyorum fazla ama olduğu kadar :') . <3
müzik dinlemenin benim için zamanı yok ama ne tarz olduğu benim için önemi var ben genelde türkçe rap dinlerim mutluyken anıl piyancı üzüntülüyken stabil radansa agresifsem ya da spor yaparken massaka öyle değişiyor :D