Müzik & Etkinlik Kitap ayracı kullanıyor musunuz? Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Okuduğunuz sayfaları unutmamak adına ayraç kullanıyor musunuz? Kitap ayracı kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Selamlar.Ayraç kullanıyorum, nerede kaldığımı çabuk unutan bir insanım, geçenlerde 5 6 tane ayraç almıştım, ayraçları nereye koyduğumu unuttum onun yerine ben de kağıt parçası koyuyorum fjfkf.Sevgilerimle. 1 0 Yorumla
X1x1x1x1x1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum kullanmasam göz gezdirerek sayfamı bulmak zorunda kalırım😂 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Bulursam kullanıyorum ya da peçete, kağıt koyuyorum arasına.Ablam bana adım yazılı ayraç yapmıştı kanaviçe. 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kullanıyorum ama bunun için kitaba ek olarak ayraç almayı sevmiyorum. Kitabın kendi ayracını kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kullaniyorum kardeşcağzim almişti çok severim 1 0 Yorumla
ölüdenizcilerr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabii ki de. Hatta kendim yapıyorum 💁🏼 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. evet kullanırım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar