Müzik & Etkinlik Ne tarz müzik dinliyosunuz? Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben genelde Yabancı Rock , Rap Ve bazı Yabancı Pop şarkılar dinliyorum Ne tarz müzik dinliyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Merhaba 😇 kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim..Ruh Halime bağlı olarak dinlediğim tarz değişebiliyor..Anadolu rack — rap 1 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Duman severim anadolu rock olarak Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 788 cevap paylaştı. Rock, metal, blues, country rock, jazz, Anadolu rock 0 3 Yorumla Mustzy +1 yıl Rock çok severim acdc guns n roses metallica metal olarak slipknot filan mötorhead baya sarıyo Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Kesinlikle öyleLed zeppelin, Rainbow , Rammstein Yorumla Mustzy +1 yıl Led zeppelin evet unutmuşum bluesda b. b king stand by me del shannon runaway efsane Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Genelde slow tercihim oluyor 0 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Hmm guzelmiş Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl sözsüz slow hang müzik benzeri daha çok 0 3 Yorumla Mustzy +1 yıl Hmm guzel tercih Yorumla HayatAynaSnYansımazı +1 yıl sağolasın . bunun gibi . iyi akşamlar https://youtu.be/nvmOoSFhhJ4 Yorumla Mustzy +1 yıl Sağolasın kral Yorumla
Adaa20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Pop slow tarzi müzikler dinliyorum 0 3 Yorumla Mustzy +1 yıl Hmm güzel yabancı mı peki Yorumla Adaa20 +1 yıl Yok türkçe Yorumla Mustzy +1 yıl Hmm genelde kızlar turkce dinliyo evet Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl metal, rock, jazz, blues 0 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Benim kafadasın sende Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Genelde yabancı. 0 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Bende öyleyim Yorumla
İzmarit195 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Rap , yabancı dil 0 3 Yorumla Mustzy +1 yıl Bende yabancı seviyorumm Yorumla İzmarit195 +1 yıl Aynen güzel Yorumla Mustzy +1 yıl Evet Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her tarz dinlerim ya 0 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Bende eskiden oyleydim Yorumla
hazalghk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl türkçe pop 0 1 Yorumla Mustzy +1 yıl Pop pek sevmiyorum turkce olarak Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Rap-Türkü 0 3 Yorumla Mustzy +1 yıl Rap bende dinliyorumm Yorumla Ouzben +1 yıl Bu aralar Motive en iyisi👍🏻 Yorumla Mustzy +1 yıl Daha çok şehinşah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba 😇 kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim..
Ruh Halime bağlı olarak dinlediğim tarz değişebiliyor..
Anadolu rack — rap
Duman severim anadolu rock olarak
Rock, metal, blues, country rock, jazz, Anadolu rock
Rock çok severim acdc guns n roses metallica metal olarak slipknot filan mötorhead baya sarıyo
Kesinlikle öyle
Led zeppelin, Rainbow , Rammstein
Led zeppelin evet unutmuşum bluesda b. b king stand by me del shannon runaway efsane
Genelde slow tercihim oluyor
Hmm guzelmiş
sözsüz slow hang müzik benzeri daha çok
Hmm guzel tercih
sağolasın . bunun gibi . iyi akşamlar
https://youtu.be/nvmOoSFhhJ4
Sağolasın kral
Pop slow tarzi müzikler dinliyorum
Hmm güzel yabancı mı peki
Yok türkçe
Hmm genelde kızlar turkce dinliyo evet
metal, rock, jazz, blues