Tekrar tekrar okuyacak , hayatın anlamını sorgulatacak , hatta sizi okuduktan sonra bambaşka biri yapacak kadar etkileyen, hayatınıza yön veren, en sevdiğiniz kitap hangisi?
Rahmetli Doğan Cüceloğlu, Alişan Kapaklıkaya ve Ahmet Şerif İzgören hocaların kitapları benim hayata bakış açımı değiştiren en güzel etken oldu. Herkese tavsiye ediyorum. :)
Kitap isimleri yeterince spoiler verdiği için irax açıklamanın dikkatinizi çekebileceğini düşünerek;
José Saramago 'nun "Körlük"
kitabı anlatımı yer yer sıksa da gerçekten hayatı sorgulatan bir kitap şunu söyleyebilirim biranda herkesin kör olduğu bir dünyada neler olabileceğini anlatıyor.
Paulo Coelho'nun "Veronika ölmek istiyor"
kitabı da bir o kadar iyidir. Ölmek isteyen Veronika'nın hayata dönüşünü anlatıyor akıcılığı körlüğe göre daha iyiydi benim için tek solukta bitecek bir kitap zaten🤗
Kardeşimin Hikayesi ve Serenad çok etkiledi beni ♥️ bir de seri olarak katiller çetesi serisi var bol psikolojik örnek içeriyor ve insanı o kadar şaşırtıyor ki çok çok sevmiştim. O kadar çabuk bitiyor ki o kitap serisinin kesinlikle devamı çıkarılmalı kabul edemiyorum. Birde İlk Aşk romanı var Turgenyev'in. Nietzsche'nin deliler hastanesine gitmeden önceki olayı gibi bir olay geçiyor o kitapta da çok benzerlik vardı o da aşırı etkiledi beni.