Müzik & Etkinlik Sizi anlatan şarkı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnızım ben tutun elimden nedendir bilmem hep yanmışım ben. Ya da şu :Birer birer masadan eksiliyor dostlar Peki sizin ne? 🥺 Sizi anlatan şarkı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İzAtes Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok tarz dinliyorum ama enerjisi yüksek şarkılar çok daha güzel. Athena-Arsız Gönül, Kafama Göre ve DKTT-Madem 0 3 Yorumla İzAtes +1 yıl Doja Cat-- Woman Yorumla Soran +1 yıl Madem şarkısı ile kafayı bozmuştum yüksek enerjili şarkılar Yorumla İzAtes +1 yıl Evet bende bir şarkıyı sevince uzun süre kalabiliyorum. 😂 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir sürü farklı yönüm ve bunu anlayan bir sürü şarkı var ama bu aralar xxxtentacion save me olabilir. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ayla Dikmen Bana yalan söylediler. Kendimi o şarkıda buluyorum 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Abooo geçmiş olsun Yorumla Erronblack41 +1 yıl Eyvallah. Bazen çok acı oluyor ama alıştık artık Yorumla Soran +1 yıl Ağlıyorum ben de bazen ama yapacak bir şey yok, kimse dğeer vermiyor Yorumla Erronblack41 +1 yıl İnsana en iyi değeri kendi verir. Biz değer vererek kendimizi değersizleştiriyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Bugün zaten o değeri vermeyeni hayatımdan silip çıkardım gram da üzülmedim Yorumla Erronblack41 +1 yıl Ben hayatımdan kimleri çıkarttım bir bilsen. Arkama dönüp bakmadım bile Yorumla Soran +1 yıl Umarım iyileri gelir be kardeşim bundan sonra Yorumla Erronblack41 +1 yıl Onların yerini kimse dolduramaz. Çünkü kendi ailem di onlar. Yorumla Soran +1 yıl Ne diyeceğimi bilemedim Yorumla Erronblack41 +1 yıl Bende yıllardır düşünüyorum bir şey demek istiyorum ama bulamıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Umarım mutlu olursun ne olursa olsun o zmaan Yorumla Erronblack41 +1 yıl İyi niyetin için teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cem Adriandan Kül olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu şarkı yakıyor insanın içi Yorumla Soran +1 yıl İçini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygulara tercüman işte Yorumla Soran +1 yıl Üzüyor çok ama ağlatıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlıyorsun Kabulleniyorsun Yorumla Soran +1 yıl 😔😔Ağlayacam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok tarz dinliyorum ama enerjisi yüksek şarkılar çok daha güzel. Athena-Arsız Gönül, Kafama Göre ve DKTT-Madem
Doja Cat-- Woman
Madem şarkısı ile kafayı bozmuştum yüksek enerjili şarkılar
Evet bende bir şarkıyı sevince uzun süre kalabiliyorum. 😂
Bir sürü farklı yönüm ve bunu anlayan bir sürü şarkı var ama bu aralar xxxtentacion save me olabilir.
Ayla Dikmen Bana yalan söylediler. Kendimi o şarkıda buluyorum
Abooo geçmiş olsun
Eyvallah. Bazen çok acı oluyor ama alıştık artık
Ağlıyorum ben de bazen ama yapacak bir şey yok, kimse dğeer vermiyor
İnsana en iyi değeri kendi verir. Biz değer vererek kendimizi değersizleştiriyoruz.
Bugün zaten o değeri vermeyeni hayatımdan silip çıkardım gram da üzülmedim
Ben hayatımdan kimleri çıkarttım bir bilsen. Arkama dönüp bakmadım bile
Umarım iyileri gelir be kardeşim bundan sonra
Onların yerini kimse dolduramaz. Çünkü kendi ailem di onlar.
Ne diyeceğimi bilemedim
Bende yıllardır düşünüyorum bir şey demek istiyorum ama bulamıyorum.
Umarım mutlu olursun ne olursa olsun o zmaan
İyi niyetin için teşekkür ederim
Cem Adriandan Kül olabilir
Bu şarkı yakıyor insanın içi
İçini
Duygulara tercüman işte
Üzüyor çok ama ağlatıyor
Rahatlıyorsun
Kabulleniyorsun
😔😔Ağlayacam