Polisiyeyi çok severim. Sherlock'un tüm serileri mevcut. Ayrıca okumayanlar için; kızıl nehirler ve sisle gelen yolcu' yu tavsiye ederim. Fantastik en sevdiğim; harry potter (bebeğim gibi) 😅 Tolkien, Martien, severim. Ursula ablamızın yazdığı bir kitap vardı şu an ismi aklıma gelmiyor, hatta Harry Potter ile çok benzerlikleri var ki; JK Rowling bu kitaptan çok şey araklamış, neyse 😅 Klasik kitapları sevmiyorum; soğan ekmek yiyen rus karakterleri okumak bana bir şey katmıyor. Türkiyede zaten insanlar o klasik kitaplardaki hayatı yaşıyor. Birkaç kitap harici ama; Suç e Ceza, Savaş ve Barış ve Bir Delinin Hatıra Defteri harici diyebilirim. Türk serilerimizle devam edelim; Oğuz Atay harika bir kalem. Tutunamayanlar hayatın her evresinde okunması gereken bir kitap. Sebahattin Ali; Kürk Mantolu Madonna. (Raif Efendiydi galiba, çok uzun zaman oldu okuyalı) veeee Peyami Safa. Bunlar en beğendiğim yazarlar ve bazı kitapları.
Yeraltı edebiyatı ürünleri favorim. Bu anlamda sevdiğim yabancı yazarları saymakla bitiremem ama bizde en iyisi Hakan Günday bence. Onun haricinde ağır psikolojik tahliller içeren romanlar, tarih ve polisiye türünden de okumayı seviyorum. Bilim kurgu kitapta da filmde de ilgimi çekmiyor bir türlü.
Genelde beni sadece aşk sarıyor ya kendi yaşayamadıklarım Bir yerde okumak bununla ilgili hayal kurmak filan hoşuma gidiyor diğerleri beni pek etkilemiyor
Son zamanlarda pek kitap okuduğum söylenemez, okumak isteyeceğim kitaplar ağır kitaplar olacağından zihnim buna daha elverişli olduğunda okuma olanağım olacaktır.