Hiraizerdüş - Ben bilmezdim renkleri Uygar Doğanay - Duydum ki bir kızın olmuş Uygar Doğanay - Gidişinle deprem oldu sanki Uygar Doğanay - Yeter Artık Uygar Doğanay - Buda mı yalan Uygar Doğanay - Alışamadım Uygar Doğanay - Ben sana yandım Müslüm Gürses - Nilüfer Azer Bülbül - Bu gece karakolluk olabilirim Harika Avcı - Kısmet değilmiş mutluluk Cansever - Ben ne günler gördüm Cansever - Kime bu kadar inat Cansever - Sende gittin Kıvırcık Ali - Geceler yangın Kıvırcık Ali - Gül tükendi Bergen - Aşk vermiştim sana Ahmet Kaya - Kum gibi
Rihanna’nın bir tane şarkısı var Justin Timberlake İle düet bir şarkı onun türkçesini dinle yani Türkçe çevirisini dinle o kadar hoşuna gidicek eminim ki anlamı filan çok güzel zaten genelde İngilizce şarkılar böyle oluyor anlamlari Türkçe şarkılardan çok daha aslında ağır çünkü yaşanmışlık üstüne yazıyorlar ama arkadaki melodi çok böyle elektronik olduğu için şarkıdaki duygu kayboluyor
Niyetimden bi' dua yüreğine yorgan olsun Üşürsün belki diye bu kış bi' hayli çetin Haciz dolu bu ömrün sevda yaralarını İyiliğimden bozdurup kötülüğüne ödedim Olur da gidersen öperim gözlerinden Şayet kalırsan tutarım ellerinden
The devil went down to georgia :Country hareketli bir müzik tam kafa dağıtmalık Cem Karaca: -Oğluma -Üryan Geldim -Resimdeki Gözyaşı -Karacaoğlan -Ceviz Ağacı -Obur dünya Yeliz :Yalan Alpay :Fabrika Kızı Hümeyra :Sesiz Gemi Hayko Cepkin :Paranoya Garmarna: Her Mannelig çok güzel bağımlılık yapıyor. Canor Maynard :R U Crazy hareketli kafa bir şarkı. Aklıma gelenler bunlar