Güncellemeler
+1 yıl
#InviteAndEarn
StarMaker nakit paylaşımına katılmak için davetiye kodumu 6UWX8G doldurun, en yüksek toplamda 1.000 değerinde para alabilir!
m.starmakerstudios.com/.../playrecording
StarMaker nakit paylaşımına katılmak için davetiye kodumu 6UWX8G doldurun, en yüksek toplamda 1.000 değerinde para alabilir!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
pek hosuma gitmedi fazla kasinti ama tonu guzel baska sarkilarla degerlendirebilirsiin
Teşekkürler 😊
Sesin çok güzel ama bu tarz şarkılara uymuyor. Birde kendini fazla kasmışsın. Tan Taşçı- Yalan şarkısını söylemeyi denemelisin. Sesine uyar.
Tamam denerim 😊
Sesin yaşına göre tok hoş bir sesin var Karadenizli olmadığın belli detone olmasan bide süper olurdu en yakın zamanda yine at hoşuma gitti ☺️
İlk link açılmadı?
Sesiniz çok güzel👍 Size bir teklifim olsa kabul eder misiniz?
Ne teklifi😅
Şiir seslendirme. Ben Azerbaycan türkçesinde ve Türkiye türkçesinde şiirler yazıyorum. Sesim iyi olmadığı için sesi güzel insanlar seslendiriyorlar şiirlerimi ve YouTube kanalıma ekliyorum. Türkçe şiirler için de böyle bir şey düşünüyorum.
Ben şiir okuyamam kii😅
Neden?🙂
Sesin güzel fakat nefes alış verişleri çok basıl yapıyorsun ve heycandan mı bilmiyorum ama bazı kısımlarda kendini kasıyorsun kendini rahat bırakıp söylersen daha güzel olur.
Sesin güzel de çok hızlı okuyosun
Açılmıyor
Çok detone oluyorsun
Duymadık
Sayfa açılmıyor
Hayır açılıyor
Yok maalesef
#InviteAndEarn
Yok olmuyor neyse problem değil
Ses gayet güzel tonlamalar biraz sıkıntı ama söyleye söyleye problemi çözersin
Teşekkürler 😊
Çok kasma kendini şarkıyı söylerken kesilme ve ses inceliyor bunlara dikkat et gerisi gelir
Rica ederim
Haklısın
Bende bağlama çaldığım için genelde türkü söylüyorum ondan dolayı yanlış anlama dikkat et otur tekrar tekrar dinle dene dikkat et duzeltirsin sesin ince ve hoş tizler güzel
Teşekkür ederim. dediklerine dikkat ederim
Gene yardım istersen burdayım
Olur deneyip atarım sana 😊
Olur konuşuruz
Dm de
Açılmıyo kankiiii