Başka ne denir ki zaten? Sevilen ve tercih edilen müzik karakterlerimizin yol haritasını ortaya koyar en kısa sürede şüphesiz. Duygusal zekamızı ve zevk sahibi oluşumuzu bir de ruhen ve mental olarak hayata bakış açımızı apaçık ele verir. İki insanın birbiriyle anlaşıp anlaşamayacaklarının da ipuçlarını en dürüst tavrıyla söyler, hiç şaşmaz daima doğru sonuç verir.. #TubaSueda 🍀
yooo hiçte değil insan dinlediği an kulağa hoş gelmiştir dinliyordur ismail yk Allah uzun ömür versin hayko cepkin ben insan değil miyim kutsi sanane murat dalkılıç şık şık dinliyorum diye kötü biri mi oluyorum her şeyin arkasında bi anlam aramaktan vazgeçin artık
Evet, karakterine dair bize bilgi verir. Ama bu onun yaşıyla alakalı hiçbir bilgi vermez. Bu şarkılarda ergen şarkısı diyemeyiz mesela. Ya da dinlediği bir ezgiden yola çıkarak kesin yaşlı biri vs diyemeyiz. Dersek de yanılabiliriz ☾
Anadolu rock ve klasik müziklerden hoşlanırım. Bazı film müziklerini be bestekarlarını da dinlerim. Nicholas Hooper, Hans Zimmer gibi. Sanırım bu benim geleneklere bağlı ve bir o kadar da batının iyi yönlerini alan biri olduğumu gösteriyor 😅🙏
Tam olarak olmasada bazen dinlenen muzikler insanın karakterini de ortaya kıyabiliyor. Müzik evrenseldir ben hosuma giden her şarkıyı muzigi dinlerim...🙂