Bana 5 ile 186 arası bir sayı söyleyin sevdiğim bir kitabın o sayfadaki bir paragrafı yazayım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
13 olsun :D Şey bu arada tek tek yazma o kitabın pdf si varsa oradan kopyalayıp yazabilirsin
Pdf yok🤗bayağı bir araştırdım
Onu iten bir güç var mıydı? Hayır yoktu. Inmeyecekti Üzüm. Gemi nereye giderse oraya gidecekti. Acaba son liman neresi olacaktı? Hiç önemli değildi. Belki bu gemi onu Antarktika kıtasında götürecektir, belki de Japonya'nin kalabalık bir limanına. O denli kalabalık ki, kaldırımlar buğday başkaları gibi insan dolu. Işte Üzüm onların arasına karışacak ve yok olacaktı.
Güzelmiş :) hangi kitap bu?
Kaçak Kız
aşklı meşkliyse kalsın 68
Üzum'un en sevmedigissevmedigisesti o çan sesi... Belki o çan bir orkestranın vurmalı çalgilarindan biri olsa boşuna gidebilirdi, tat alabilirdi, ama Üzüm'un kafasına bura bura uyandıran bir an olunca, ses, çok sevimsiz oluyordu... Üzüm, kalkar kalkmaz hınvka çanin pimine basar, onu susturuldu. Bir keresinde saati kaldırıp yere atmıştı... Annesi de babası da koşup gelmişlerdi yatak odasına.
Üzüm dediğin bir şahsa verilmişse gerçekten tuhaf bir isim.
Adının hikayesi vardı ama unuttum
8. Sayfayı yazar mısın
Annemin kürt sevgilisi var srfz
@nbnnhbnhh Ne?
Annemin sevgilisi kürt yani
Üzüm yorgun, çok yorgun... Düşlerin sık soluğu iç çekişi. Uzun bir uykunun sonunda gırülen yorgun bir düş.
122 .
"Haa"dedi Fırat "giderken söylemeyi unuttum, demek gördünüz kitapları. O şairi ben de çok severim. Şiiri severim, ya siz Üzüm Hanım.
114 olsun
Annesi hiç konuşmazdı. Hiçbir yaz tatile gudememişlerdi, şuracığa, Urla' ya, Çeşme' ye bile... Bir kez halasının Foça' daki yazlığına gitmişlerdi, o denli. Onda da sabah gitmişler, akşam dönmüşler, annesi yine havasıyla tartışmış, bu kez baş sallama babasına düşmüştü. Hiç sevmezdi annesi Üzüm' ün halasını. Elbette halası da annesini sevmiyordu. Sürekli aralarında bir çekişme vardı. Üzüm' e göre bu çekişme yersizdi. Ama annesi öyle demiyordu. Onu her zaman çekiştiriyordu.
Emeğine sağlık tatlım
127 bu sefer
Telefonu kapattı, Üzüm' e:
"Bufeci," dedi, " aşağının ışığını takınca geldiğimi anlamış. Erkencisin diyor." Üzüm:"Benim yüzünden "dedi.
"Yoo, evde sıkıldığını günler de erkenden gelirin, kitap okurum burada."
Teşekkür ederim
kitabın adı nedir?
7 olsun
Demirden elini çekmiş, otobüsün sürgüsürgülü penceresini açmıştı Yüzüne tatlı bir tek çarpmıştı. Sonra bu yel burnuna, boğazına dolmuştu. Omzunda bir el duyumsamıştı. Ilk kez o zaman mi rengi ayirdetti: Yaşlı bir adamın maçı gözleri parola parola parildıyordu, iki gülen boncuk gibi. Boş koltuğu işaret ediyordu. Boş yeri görmedi Üzüm. Bir anda mavi renk gitti, gri oldu, Üzüm başını tekrar cama çevirdi.
181. sayfa
Üzüm çok neşeli kahvaltı etti. Fırat durgundu, babası sanki bir şey soyleyecekmiş gibiydi. Üzüm kocaman simitten sonra üç tane pogaça yemişti. Şimdi geriye çekilmiş son çayını içiyordu, tadını çıkara çıkara.
71💘
Üzüm geri döndü. Otobuş durağına gitmeye cekti. Çünkü otobüsler ona hep eve gitmeyi animsatiyordu. Varyantı döne dolaşa çıkan otobüslerin içindeki yüzlerce kişi evlerine gidiyorlardı. Içlerinde ne çok Üzüm vardı kim bilir? Onları ne tartışmalar bekliyordu evlerinde?
186. sayfa
Üzüm parmağını dilin butonuna uzatırken birden döndü, Fırat' a saŕıldı. Kulağında Fırat' ın fısıltısı:
"Kışın, denize, Kuşadası' na" diyordu. Butona iki kez uzun uzun bastı. Içeeiden Ezgi' nin çığlığı duyuldu:
" Ablam geldi, ablam geldi!.."
Teşekkür ediyorum
Bişey değil..
174 olsunn
Üzum'ün burnuna karpuz kokusu geldi.
71 gelsin 🙂
Bir keresinde dersanede çıkınca bir kaç arkadaşıyla birlikte çaybahcesinde çay icmişlerdi. Çok gecikmemişti Üzüm. Ama yine de Annesi telaşlanmış, daha kapıdan girer girmez; "Neredesin kızım, ne oldu kızım?" diye Üzüm'un üzerine atılmıştı.
Valla benim annem iyi kadındır, üzümün anası onu pekmez yapacak 😅😅😅😅
7. Sayfa
"Nereye gidiyorsun?" diye sormuştu kendi kendine.
Sonra yine kendi yanıtlamıştı sorusunu:
"Bilmiyorum..."
27 olsun
O kıllı eli gördüğü gecelerin, uykularından yorgun uyandığı saatlerin hiçbirini söylemedi. Yalnız dershane arkadaşı Gonca'ya söyledi. Her seferinde Gonca: "Hayır, boşuna o düşleri görüyorsun, sen kazanacaksın, gireceksin tip fakültesine,"dedi.
49🤔
"Yanında cips, çerez falan ister misiniz?""
Kesinlikle 😋
185 olablir
Üzüm, ellerini Fırat'in beline kenetlenmiş, başını onun sırtına dayamıştı. Uyuşan, dünyanın en güzel düşlerini görecekti motosikletin üzerinde.
Yaz
126 dedim
"Merak ettim babanızı"dedi Üzüm.
172. sayfa
"Yoo" dedi Üzüm.
Birden ayağa kalktı Fırat, o şakacı davranışiyla:
Ne zaman isterseniz size Teoman beyin ve oğlu Fırat' in evi açıktır hanımefendi. Rahatınız daha önceki beşyıldızlı Kel Otel' imizde olduğu gibi burada da sağlanacaktır. Sevgili aşçılık Sırrı Usta-Babamın bir adi da Sırrı' dır-size en güzel yemekleri yapacaktır.
123 .
49 olsun 😅