Müzik & Etkinlik 90'lar yabancı rock müzik sevenler el kaldırsın? penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şöyle biraz gençlik zamanlarımıza dönelim diye uzun zaman sonra bir Bohemian Rhapsody açayım dedim yeniden bağlandım resmen çocukluğuma gittim. Var mı içinizde bizim jenerasyondan 90'lar yabancı rock sevenler? 90'lar yabancı rock müzik sevenler el kaldırsın? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben Mick Jagger'i çok severim Rolling Stones grubunun solisti 2 7 Yorumla penséespositives +1 yıl Aaa bilmez miyim? Rolling Stones'i de çok severim 🙂 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hangi şarkilarini seversin veya albüm? Yorumla penséespositives +1 yıl Tops, tattoo you, black limousine, i got the blues... Aklıma gelenler bunlar çok şarkıları, albümleri var 🙂 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sticky Fingers ve Exile On Main St. Albümünü seviyorum Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ama Sympathy For the Devil şarkisina düşüyorum Yorumla penséespositives +1 yıl Şarkıyı bilmiyorum, ya da adını bilmiyorum. Ve hemen dinliyorum Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Dinle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben Mick Jagger'i çok severim Rolling Stones grubunun solisti
Aaa bilmez miyim? Rolling Stones'i de çok severim 🙂
Hangi şarkilarini seversin veya albüm?
Tops, tattoo you, black limousine, i got the blues... Aklıma gelenler bunlar çok şarkıları, albümleri var 🙂
Sticky Fingers ve Exile On Main St. Albümünü seviyorum
Ama Sympathy For the Devil şarkisina düşüyorum
Şarkıyı bilmiyorum, ya da adını bilmiyorum. Ve hemen dinliyorum
Dinle
Ah be çok severim
Ben.