Çok zor bir şey...
Benim gibi günde bir kitap bitiren insanlar için bu kadar pahalılık çok zorlayıcı yaa🥺
Benim gibi günde bir kitap bitiren insanlar için bu kadar pahalılık çok zorlayıcı yaa🥺
Bonjour!
Bahsettiğin şey test kitabı mı yoksa okumak için bir kitaptan mı bahsediyorsun bilemedim ama ikisi için de aynı şey geçerli şu anda. Ben okumak için gidip almıyorum artık. Okulun kütüphanesinden faydalanıyorum. Yani belli bir süre böyle takılcaz mecbur ama çokta şikayetçiyim diyemem. Sana da onu önerebilirim. Bir kütüphaneye üye olursan güzel olur. <3
Soru Bankaları kitapları da çok pahalı gerçekten de
Hem romanlar hem testler cok pahalı kütüphaneler de kendi tarzıma uygun bir şey bulamıyorum ne yazık ki ve geri iade etmek zorunda olmakta insanin canını sıkıyor
Cevap
1Cevap
Evet ya maalesef okuma kitapları, resim. malzemeleri falan çok pahalı test kitabı 100 TL nerdeyse en son oğuz Altay -tutunamaynlar kitabına 60 lira vermiştim
30 tlye aldım bugün bir kitap nasıl 30 tl olur aklım almıyor mk
Siz yine iyi almışsınız benim alıp okumak istediğim kitaplar genelde 70-100 arası değişiyor ve bunlar çoğunlukla seri kitapları oluyor yani 5 kitaplı bir seriyi 70 tl den hesaplarsak 350 tl bir fiyat çıkıyor ortaya😔
Evet zor bir şey gerçekten ama kütüphane adlı kurumlar var dostum..
Z library kullanabilirsin günde 5 kitap ücretsiz indiriliyor
Eskiden eşyasını satıp kitap alan yazarlar varmış. Yakında bizde öyle olacağız. Eşyalarımızı satıp kitap alırız.😁
Kütüphaneye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?