Tabii ki sırf müzik zevkim uyuşmuyor diye onunla kavga edecek veya ayrılacak değilim ancak uyuşması hoşuma gider. Arabada yolculuk yaparken veya beraberken ikimizin de beğendiği tarzda müzik dinlemek yerine kalkıp da bana Azer bülbül'den kendimi kestim biçtim tarzı bir müzik açarsa rahatsız olurum elbette.
Bence uyuşsa güzel olurdu ama tabikide herkesin kendine göre bir müzik zevki var ve ben buna saygı duyarım. Yalnız benim müzik zevkimin kötü olduğunu söylerse işte o zaman sorun gerçekten büyük olur.
Ben bir fedakarlık göstergesi olarak, her ne kadar uyumsuz olsa da onun dinlediği şarkıları dinlerdim şahsen. Çünkü bu yaptığım hareketle ona saygı gösterdiğimi hissedecek ve bana karşı olan güveni tazelenecektir. Önemli olan sevdiğim kişinin mutlu olması benim için.
Yaa sorun tabii ki ben sevdiğim müzikleri, sevdiğim herşeyi paylaşmayı severim. Dinle bak dicem o sevmicek tatsızlık yani 😄 aynı şey karşı taraf için de geçerli. Sevmediğim bişeyi dayatıcak dinle dinle diye. Hatır için çiğ tavuk yemem 🤚
Sorun değil. Müzik zevki onu bağlar. Nelerden hoşlandığı, hoşlanmadığı beni alakadar etmez. Ortak noktalarımız hiç olmasın değil, olsun ancak müzik zevkimiz de aynı olmayıversin. Bu beni rahatsız etmez.
Pek sorun etmem bu aralar müzik zevkim değişkenlik göstermekte. Klasik müzik tutkusu başladı. Çello ve keman virtüözler ilgimi çekiyor. Sevgilim şu saçma sapan Angara oyun havaları hariç ne dinlerse dinlesin. Ben de dinlerim.
Müzik zevki değişebilir yaa. Yani geçen sene dinlediğim türü bu yıl dinlemiyor olabilirim. Önemli olan o müüzk türünü sevmeyi deneyebilmek. Sorun olmaz.