Müzik & Etkinlik Güllü dinliyorum kro muyum😂? MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/jzU5prYivqUBu ara şu şarkıya fena taktım sabah aksam bunu dinliyorum ne oluyor bana yahu 😂 Güllü dinliyorum kro muyum😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hayır değilsin tabiki bir şarkı ile bir insanın kro olup, olmadığını anlayamayız kjgkz 0 0 Yorumla
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne zaman sanayiye gitsem bu şarkı.. Hayır değilsin :) 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl muzik evrenseldir tabiiki ama buna gullu dahil mi bilemedim :) 0 0 Yorumla
Onemanonelife Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Severim ama şu an o moda girersem sabah gözümüzü karakolda açarız 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bende dinliyorum, bende kroyum o zaman :D 0 1 Yorumla MotherCat +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Ne alakası var şarkının krolukla🤣 0 2 Yorumla MotherCat +1 yıl Öyle derler ya hep Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Yok ya bu arada şarkı çok iyi bende çok seviyorum sen kro olamazsn bikere Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Ben de çok seviyorum bunu değiliz tabiki😄 0 1 Yorumla MotherCat +1 yıl Ezgi Moladan keşfettim bende şarkıyı 😀 Yorumla
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ara sıra bende dinliyorum farkında olmadan :D 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben bayılıyorum bu kadının sesine 0 0 Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet öylesin 0 4 Yorumla MotherCat +1 yıl Sen elit ol kıs ben kıro olurum Yorumla Mermaid16 +1 yıl Tamm Yorumla Mermaid16 +1 yıl Sesi güzeldir Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Sesi muazzam çok seviyorum güllüyü Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 366 cevap paylaştı. Öyledir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır değilsin tabiki bir şarkı ile bir insanın kro olup, olmadığını anlayamayız kjgkz
Ne zaman sanayiye gitsem bu şarkı.. Hayır değilsin :)
muzik evrenseldir tabiiki ama buna gullu dahil mi bilemedim :)
Severim ama şu an o moda girersem sabah gözümüzü karakolda açarız
Bende dinliyorum, bende kroyum o zaman :D
😃😃😃
Ne alakası var şarkının krolukla🤣
Öyle derler ya hep
Yok ya bu arada şarkı çok iyi bende çok seviyorum sen kro olamazsn bikere
Ben de çok seviyorum bunu değiliz tabiki😄
Ezgi Moladan keşfettim bende şarkıyı 😀
Ara sıra bende dinliyorum farkında olmadan :D
Yürü be anadolu kızı :D
Ben bayılıyorum bu kadının sesine
Evet öylesin