Peki ya nasıl tepki verirsiniz?
Siz de benim gibi, böyle bir piyano sesi ile huzur bulup, "sen hep gürültü yap komşum" der misiniz?
Siz de benim gibi, böyle bir piyano sesi ile huzur bulup, "sen hep gürültü yap komşum" der misiniz?
Üst kat komşum neler neler yapar? Her pazar akşam vakti masa, koltuk vs. sürterler, elektrikli süpürgeyle aşırı ses çıkarırlar. Akşam haberlerini doğru düzgün dinleyemiyoruz. Geçen yıl boyunca çok çile çektirdiler. Kaç kere babam şikayet etti, yine yapıyorlar. 2 ay önce bebekleri doğdu. Son 2 aydır sadece bebeklerinin ağlama sesi geliyor.
Üst komşumuz Okb hastası dolayısıyla gece-gündüz demeden sürekli temizlik yapıyor. Bazen kendini bu kadar yorma abla diye söyleriz o da anlayışla karşılar. Şükür bunun dışında sıkıntı yok.
Rahatsız olurum heralde ama ne tepki veririm bilmiyorum ben 20 yıldır müstakil bir evde oturuyorum böyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım komşularımdan da öyle gürültü pek gelmez zaten
Aramızdaki şanslı azınlıktansın :D
Farkındayım😄
Bizim üsttekiler hayvan. Evin içinde yerlere güm güm bir şeyler atıyorlar. Ve bu hep oluyor. Halter mi kaldırıp atıyorlar bilmiyorum. Ama bu kadar da olmaz.
Hoş geldin gecelerin kadını :) Ya da yarasa mı deseydim :D
Gidip söylesem karı manyağın teki. İlk taşındığımda çöpünü kapının önüne koymuş ve çöpü kokmuş. Apartmanın içi çöp kokuyordu. Evin tadilatı bitti 1 ayda aynı çöp kadının evinde. Evi yerleştiriyorum in çık yapıyorum burnumun direği kırılıyor kapısını çaldım. Merhaba ben alt komşunuz çöpünüz çok kokuyor apartman içinde çöp tutulmaz dedim. Ben gidip atacağım zaten tutmuyorum çöp dedi. Ben dedim 1 ay önce daireye bakmaya geldiğimde de gördüm aynı çöpü dedim. Karı triplendi iyice sonra da bir daha hiç görmedim çöp. Şimdi karıya sessiz olur musunuz desem inat gitme olasılığı var.
Sağ ol. 😊
Alıştıra alıştıra söyle... Mesela geceleri sen de gürültü yap... Anlasın :D Baktın anlamıyor süpürge sopasını kullan.
Babam evde yüksek gürültü yaptırmaz. Komşularla sorun çıksın istemez.
Baban bürokrat mantığında.. Aşırı devletçi.. Sen de onun deli kızı :D
Cevap
5Cevap
Rahatsız olurum ve arayıp ya da kapıya gidip biraz daha sessiz olabilir misiniz derim 😂
Amaaan ne gerek var kapıya gitmeye... Süpürge sapını alttan sokuver gitsin :D
Hiç öyle dertlerim olmadı. Sese duyarlı bir insan olarak beni çok sinir ederdi böylesi bir durum. Zor açıkçası...
İkiz torunları geliyor ooo çok ses oluyor bilhassa koşma sesleri.. Bazen özür diliyor mani olamıyoruz diye bizde anlayışla karşılıyoruz..
Üstte bir komşum yok😄 olsaydı ve gürültü yapsaydı hobi olarak yine rahatsız olurdum tabii😄fakat tepki vermezdim
Çaldığı müziğe bağlı. Hoşuma giderse rahatsız olmam, hoşuma gitmezse rahatsız olurum :D
Piyano çalsa asla rahatsız olmak aksine kahvemi alır koltuğa kurulur onu dinlerim.
Evet rahatsız oluyorum çok sesli konuşuyor.
Süpürge sapı ne işe yarıyor sizin evde.. Dürtükle :)
Yapamam öyle
Direkt gidip söylerim ya
Evet olurum.
Sinirlenirim
Üst Komşumuz Yok😂😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?