Sürekli eşlik ettiğin bir şarkı var mı? Uzun zamandır dinlemediğimi fark ettiğim şarkının yeniden müptelası oldum. Daha iyisini sen bile yapamazsın Sago.
Çok bakmışım, az görmüşüm.. 🦁
Bu aralar dilime dolanan bir şarkı, iyice arabeske bağladık hayatı.. bunlar hep kedisizlikten 😄
Yakın diyordun alıcam diyordun ne oldu kedii 🤔
Bavulumu temelli toplayıp dönünce niyetim var e ona da ne kaldı
Hadi inşallah ben yine kedisiz kaldım. 😅
Aa neden, noldu kedilerime komsi! ay kedilerine
Aniden ortadan kayboldular. kediler 1 aya yakın kayıp. Ben hastayken annemlere gitmiştim. Onlara da arkadaşım bakıyordu pencereyi açık unutmuş kaçmışlar. İlan falan da verdim ama yok ses çıkmadı hiç
Çok üzüldüm gerçekten 😔
Benim de bu sıralarda favori şarkım ve dinlerken eşlik ettiği bu şarkı. Unuttuğum bir şarkı tesadüf karşıma çıktı. Son beş gündür sürekli dinliyorum. 😂😂
https://www.youtube.com/embed/ysCLHRAVgQMAklımdan zorum olduğu için eşlik etmeye de bayıldığım bir şarkı :)))
Bu aralar bu şarkıya sardım, ritmi hoşuma gidiyor.
Cevap
5Cevap
Tek bir şarkı yok birsürü var. Hatta hiç kendim açıp dinlemediğim şarkılara bile eşlik ettiğim ölüyor.
Öldürme öldürme
Bu aralar hep bu şarkıyı finliyorum ve dilimde...
https://www.youtube.com/embed/W3z5XvtUK9oSenin yolun yol değill ya Hindistan ya tibet.. kapı kapı gezen o kedi buraya da gekecek 😃
Şu an dinlediğimi atayım madem, bu sadece birisi.🤌😬
Genelde norm ve sago şarkıları yani rap şarkılarda daha gazla oluyor bu durum benim açımdan
İki gündür buna sardım bende.
Bu ve nice Espanal şarkılara :)
Çok var birisi bu
dinlediğim her şarkıyı ezbere bildiğim için hepsi diyorum telefonumda 627 şarkı varmış ve kaydetmediğim 10 küsür şarkı daha var
Valla benim ruhuma göre değişiyor. Değişkendir benim şarkılarım.
Fazla müzik dinlediğim için piyasadaki sarkilsrin%80 i ezberimde o yüzden çoğuna eşlik ederim knk
Moduma bağlı bildiğim şarkıları mırıldanmayı severim öyle belirli bi şarkı yok
Anlamak akıllının kanmaksa safındır safları sıklaştır
O buzlarii eritecek tek sey gozyasimin tuzlariii
İki kaşık gerçeklik bir kepçe yalann
Kendini kandırır insan..
Cok iyi adam ya boynuma mi yazdirsam bende adini kansodnwosnosndlsmsns
Çakal esprisi gelmeseydi iyiydi hahah. Daha bugün gördüm yoksa esprini anlamazdım. 😃
Cakal bile duymus sen yeni mi ogrendin😂
Valla bugün tesadüfen gördüm. Sarışın bir kız boynuna çakal dövmesi yaptırmış manyak mıdır nedir
Evet reynmen de var sagopa da ben olucam ins😌
Ol ol senin onlardan neyin eksik 😃
Teoman'nin bütün şarkıları
Cem karacayla beraber bağırıyoz :D.
Gülşen lolipop
Şehinşah/ Vah vahap vah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?