Müzik & Etkinlik Bir kitap karakteri olsaydınız ne olurdunuz diyeyim mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben zaten belli de sizinkini de diyeyim :)) #prensinkitapsorusu Güncellemeler+1 yıl Devam :)) Güncellemeler+1 yıl #prensinkitapsorusu Bir kitap karakteri olsaydınız ne olurdunuz diyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
vuslatvakti111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl De bakalım tahmin etsem mi yok de bakalım arkadaşım:) 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neye yok diyeyim kız cnvn Yorumla vuslatvakti111 +1 yıl tahmin et bakalım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen naz yapan kızlardan olurdun :)) Yorumla vuslatvakti111 +1 yıl aaaaa hiç yapmam oysaki:) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi :)) Yorumla vuslatvakti111 +1 yıl tabi ben naz aaa:)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız fhdfx Yorumla
AgustD Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Hizli kararlar alip basina is alan ama olay örgüsünü olusturan saftirik ana karakter 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle dedin kız djgh Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalemin sağlam olsun, söyle.)) 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir şeyleri anlamaya çalışan kız :)) Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Bunu çok beğendim çalabilir miyim?🥺 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur :)) Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu merak ettim işte, gönder gelsin 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gezip bir şeyler yazmak isteyen kız :D Yorumla bitterimo +1 yıl Ahahahshsh yanlış tahmin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gezmek istemiyor musun şimdi fjv Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Karaktersiz biri olursum heralde 🤜🤛 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle dedin dhfh Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Buyur😅😇 1 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Rap dinleyen birisi :)) Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahah doğru😅😅, ama basit oldu gibi biraz🥺 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir de konu açıldığında cevabını söyleyen biri olabilirdi tabi kitabin uzunluğuna göre değişir :D Yorumla kafkefsago +1 yıl Ehehehe benim Türkçe yetmemek😅😅😅, biraz ben malım da. Mala anlatır gibi anlatirsan gusel olur 😅😇 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle dedin :D Yorumla kafkefsago +1 yıl Anlamadım ben çünkü 😅, dediğim gibi cidden ben ağır anlarim senlik bı sorun yok bu arada yanlış anlaşılma olmasın😅😅. Biraz aciklarsan sevinirim anlamında dedim 😇😇 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya öyle kitapta konular açar ya birileri birisi de çıkıp dusuncesini söyler filan öyle hani :) ( Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla kafkefsago +1 yıl Hee o anlamda, teşekkürler açıklama için. Dediğim gibi ben biraz ağır anliyom da😅😅. Ama şimdi anladım djdksks. Evet öyle birisiyim de ayrıca 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Acaba nedir? 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Okuyan biri olabilir :)) Yorumla okuyankim +1 yıl Kim ama 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Okuyankim 😂😂 Yorumla okuyankim +1 yıl Umarım okumuştur o her kimse :)))) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sensin :)) Yorumla okuyankim +1 yıl Eyvallah babacan 👍😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) 👍 Yorumla
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularıma gelen kız tabiki :)) Yorumla OwlBaby +1 yıl Bana layık gördüğü kitap karakterine bak püğğ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kuleye kapatılan kız mı olucan 😂 Yorumla OwlBaby +1 yıl Sjjs cadıya kapatırım ben o kuleye bana bişey olmaz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız o hikaye öyle değil 😂 Yorumla OwlBaby +1 yıl Cadı kısçeyi kapatmıyor muydu kuleye işte atlı prens gelip bide kurtarıyor falan sjjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O hikayede gelen bendim zaten dhjcjcv Yorumla OwlBaby +1 yıl Tamam artık kulede cadıyı bulursun mutlu mesut yaşayın sjjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya jfjjcv Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl De baken 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kendi halinde olmaya çalışan sorulara cevap veren :)) Yorumla Attax +1 yıl Aynen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla Attax +1 yıl Zaten öyleyimde Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı sorularda denk gelmiştik :)) Yorumla Attax +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan dedim :)) Yorumla
kuzeyinışığı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gönder gelsin 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Resimlerden beni hatırlayan kız fjgj Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl 😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle ama :D Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Olabilir ne yapayım bende resimden anlarım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olabilir tabiki pembeli :) Yorumla
Mekanınsahibizynp Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Tamam 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mekanın sahibi olduğunu diyen diğer kızlar ile denk gelen 😂 hanginiz şimdi djfj @mekaninsahibinil de var :)) Yorumla Mekanınsahibizynp +1 yıl Mekânda ortağımın olduğunu yeni öğrendim 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benim sorularda oluyor hep öyle :D Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Hermione Granger 🪄 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kim kız djfh Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Harry Potter karakteri Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sarı saçlı olan değil mi o cbv Yorumla
sinyorita54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sherlock Holmes. 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi kız fjgj Yorumla sinyorita54 +1 yıl Evet ben. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen kız ol djfh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denk geldik gene seninle 😂 Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl de bebekim 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prensle konuşan kız djcb Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye bu tepki 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl küstüm sana Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kitaplarda prensle konuşan kız olur ya hani fjfh Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl adı ne o kızın peki Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Isim lazım değil demişsin kız 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl of ya işine geldiği gibi anlıyorsun her şeyi bal Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum 😂😂😋 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl olan bu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Durum bu :) Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl :)💖 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
De bakalım tahmin etsem mi yok de bakalım arkadaşım:)
Neye yok diyeyim kız cnvn
tahmin et bakalım
Sen naz yapan kızlardan olurdun :))
aaaaa hiç yapmam oysaki:)
Sen mi :))
tabi ben naz aaa:))
Kız fhdfx
Hizli kararlar alip basina is alan ama olay örgüsünü olusturan saftirik ana karakter
Niye öyle dedin kız djgh
Kalemin sağlam olsun, söyle.))
Bir şeyleri anlamaya çalışan kız :))
Bunu çok beğendim çalabilir miyim?🥺
Olur :))
Bunu merak ettim işte, gönder gelsin
Gezip bir şeyler yazmak isteyen kız :D
Ahahahshsh yanlış tahmin
Gezmek istemiyor musun şimdi fjv
Karaktersiz biri olursum heralde 🤜🤛
Niye öyle dedin dhfh
Buyur😅😇
Rap dinleyen birisi :))
Ahahah doğru😅😅, ama basit oldu gibi biraz🥺
Bir de konu açıldığında cevabını söyleyen biri olabilirdi tabi kitabin uzunluğuna göre değişir :D
Ehehehe benim Türkçe yetmemek😅😅😅, biraz ben malım da. Mala anlatır gibi anlatirsan gusel olur 😅😇
Niye öyle dedin :D
Anlamadım ben çünkü 😅, dediğim gibi cidden ben ağır anlarim senlik bı sorun yok bu arada yanlış anlaşılma olmasın😅😅. Biraz aciklarsan sevinirim anlamında dedim 😇😇
Ya öyle kitapta konular açar ya birileri birisi de çıkıp dusuncesini söyler filan öyle hani :) (
:))
Hee o anlamda, teşekkürler açıklama için. Dediğim gibi ben biraz ağır anliyom da😅😅. Ama şimdi anladım djdksks. Evet öyle birisiyim de ayrıca 😅😅
Diyosun :))
Acaba nedir?
Okuyan biri olabilir :))
Kim ama 😅
Okuyankim 😂😂
Umarım okumuştur o her kimse :))))
Sensin :))
Eyvallah babacan 👍😆
Diyosun :)) 👍
Söyle
Sorularıma gelen kız tabiki :))
Bana layık gördüğü kitap karakterine bak püğğ
Kuleye kapatılan kız mı olucan 😂
Sjjs cadıya kapatırım ben o kuleye bana bişey olmaz
Kız o hikaye öyle değil 😂
Cadı kısçeyi kapatmıyor muydu kuleye işte atlı prens gelip bide kurtarıyor falan sjjs
O hikayede gelen bendim zaten dhjcjcv
Tamam artık kulede cadıyı bulursun mutlu mesut yaşayın sjjs
Bak ya jfjjcv
De baken
Kendi halinde olmaya çalışan sorulara cevap veren :))
Aynen
:))
Zaten öyleyimde
Bazı sorularda denk gelmiştik :))
Evet
Ondan dedim :))
Gönder gelsin
Resimlerden beni hatırlayan kız fjgj
😆
Öyle ama :D
Olabilir ne yapayım bende resimden anlarım
Olabilir tabiki pembeli :)