Müzik & Etkinlik Melike Şahin dinler misiniz? tozlu-kaset20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sesi çok güzel değil mi, sizce de? Kendisinin büyük hayranıyım. Melike Şahin dinler misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aaaa ben çok severim. Hatta bilet aldım, konserine gideceğim. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl konsere gittikten sonra da yorumlarınızı bekliyoruz Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç dinlemedim ama dinlicem merak ettim şarkılarını çok konuşuluyor çünkü 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl dinle kesin seversin Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Özellikle dinlemiyorum ama sevdiğim şarkıları var. Tutuşmuş beraber ve nasır sevdiklerimden. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl 2si de harika şarkılar Yorumla
kjgımbulökgclkhc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tüm şarkıları inmiş olarak var COVER falan hepsi konser videoları fotoğrafları zil sesi ve canlı yayın videoları hepsi mevcut 0 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır dinlemiyorum 1 2 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl dinle ya seversin Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Dinlerim peki teşekkürler Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Evet ♥️ 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl güzel sesi var Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç mi hiç dinlemem 1 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl vay be çok seviliyor halbuki Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 371 cevap paylaştı. Dinlrriz 0 0 Yorumla
Otuzüç10 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Hayır dinlemiyorum 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl seversin kardeşim ya dinle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aaaa ben çok severim. Hatta bilet aldım, konserine gideceğim.
konsere gittikten sonra da yorumlarınızı bekliyoruz
Hiç dinlemedim ama dinlicem merak ettim şarkılarını çok konuşuluyor çünkü
dinle kesin seversin
Özellikle dinlemiyorum ama sevdiğim şarkıları var. Tutuşmuş beraber ve nasır sevdiklerimden.
2si de harika şarkılar
Tüm şarkıları inmiş olarak var COVER falan hepsi konser videoları fotoğrafları zil sesi ve canlı yayın videoları hepsi mevcut
Bir sarkisini dinliyorum
Ben daha buyuk hayraniyim
Hayır dinlemiyorum
dinle ya seversin
Dinlerim peki teşekkürler
Evet ♥️
güzel sesi var
Hiç mi hiç dinlemem
vay be çok seviliyor halbuki
Severim
dinlemem
Dinlrriz