Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışlıkla kızları işaretlemişim galiba değiştiremiyorum da asla cinsiyetçi yaklaşmadım sorumda neden böyle oldu anlamadım

yenidengeldim123 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
8. Sayfa 📖🐥
81. Sayfa 🙄
Dışarıda gördüğün güzellik içinde taşıdığın güzelliktir
175.
Maddi varlıklar ve aşırı lüks, özgür kalbimizi ağıtlaştırır. Bir ay boyunca sade yaşamayı dene. Temel ihtiyaçlar dışında (yiyecek, ilaç, temizlik malzemesi vb.) yeni bir şey alma. Tabağında da sadeliği deneyimle. Bir ay boyunca basit yiyecekler, sade, yerel malzemeler al. Lüks, yediklerimizin ne kadar gösterişli olduğunda değil her yudumun tam olarak tadını çıkarabilme yeteneğimizdedir. O zaman çorba ve ekmek gerçek bir ziyafete dönüşür.
24..
25 yapsam olur mu :)
“Senin zihnin de evlat, bu fincan gibi” dedi yaşlı adam. “ Yeni bilgiler almayacak kadat dolu. Git onu boşalt. Bana boş bir fincan gibi bir zihinle gelene kadar sana öğretecek bir şeyim yok” sayfa:25
24. Sayfa boş muydu 😀 zihnimi nasıl boşaltacağımı da söyleseydi keşke, teşekkür ederim yine de :))
onu bulmaya çalışacağım sonra yazıcam olur mu
Teşekkür ederim zahmet etme öylesine dedim zaten :))
144 diyorum.
hemen bakıyorum 5 dk bekleyebilirim
Bazen bir rahatsızlıktan kaçınmak için hayatın her alanına kısıtlayan kurallar koyar veya yaşantımızda yasak bölgeler yaratırız. Korku yüzünden bir konudan, yerden, insandan deneyimden kaçınabiliriz. Kendini aşırı mı koruyorsun? Kendini güvende hissedeceğin kadar koruyup aynı zamanda yeni deneyimler, yaratıcılık ve özgürlük için yeterince alan bırakabilir misin? Kalkanını biraz indirdiğinde kendini özgür hissedebilirsin.
Güzel 👍😊
sevindim sevmene:)
189.
171.
19..
18 olsun
184 ..