Müzik & Etkinlik Sence Türkçe pop müzik bitti mi? tozlu-kaset20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Son dönemde aklıma patlamış bir şarkı gelmiyor. Sizce Türkçe pop müzik bitti mi? Sence Türkçe pop müzik bitti mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Eakisi kadar guzel. Yorum yapan ya da şarkı yazanyok olanlar yeni albüm yapmiyor yeni donem. Sarkicilarinda cogunda sesyok yalin sesine yorumuna güvenip sahne alan insalar lazim 1 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl katılıyorum Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hayir bitmedi ama her agzi olan muzik yaptığı icin iyilerini bulamiyoruz 0 0 Yorumla
Ayray Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Pop müzik bitmedi, kötü şarkı yapanlar ve kötü söyleyen şarkıcıların bi kaç primleri yüzünden daha önde olduğu için iyi olanlar görünmüyor... 1 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl haklı bir yorum Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Biteli bir asır oldu. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl üzücü be Yorumla
Kültürlücahill Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl rap dinlediğim için o kadar da sorun değil :d 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bitti yaklaşık altı yıl filan önce 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hezarfeni beğendim ben 😄 pop bitmez. 0 1 Yorumla Salih_ateş +1 yıl Kalendar ksmsosks Yorumla
DoĞaİçİnVuR Takip Et Xper 2 Yaş: 54 +1 yıl eski refah olsa üretirlerdi belki 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl etkiliyor haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eakisi kadar guzel. Yorum yapan ya da şarkı yazanyok olanlar yeni albüm yapmiyor yeni donem. Sarkicilarinda cogunda sesyok yalin sesine yorumuna güvenip sahne alan insalar lazim
katılıyorum
Hayir bitmedi ama her agzi olan muzik yaptığı icin iyilerini bulamiyoruz
Pop müzik bitmedi, kötü şarkı yapanlar ve kötü söyleyen şarkıcıların bi kaç primleri yüzünden daha önde olduğu için iyi olanlar görünmüyor...
haklı bir yorum
Biteli bir asır oldu.
üzücü be
rap dinlediğim için o kadar da sorun değil :d
Evet eski şarkılar daha iyi
Bitti yaklaşık altı yıl filan önce
Pop müzik hiçbir zaman bitmez
Hezarfeni beğendim ben 😄 pop bitmez.
Kalendar ksmsosks
eski refah olsa üretirlerdi belki
etkiliyor haklısın
yo bitmedi
Prr mrrr Z kuşağı falan filan bitti gibi.
pop zaten düşük bir uğraş
Bitmiş diyorlar
Bitti