Müzik & Etkinlik Rihanna dinlemenin modası geçti mi? best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bekle bekle yeni albüm yapmadı derken bir de üstüne hamile kaldı. :D Sizce Rihanna'nın modası geçti mi, albüm yapsa dinler misiniz? Rihanna dinlemenin modası geçti mi? Cevapla Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yoo ben dinliyorum sevdiğim şarkıları var onu giymiş bunu giymiş umrumda değil ses var ses 1 2 Yorumla best_cover90s +1 yıl giyinmesiyle alakası yok zaten Yorumla kırmızılego +1 yıl Son günlerde giyimiyle hep medyada olduğu için belirtme ihtiyacı duydum Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Bazilarinin modasi gecmez rihanada bence boyle topatlar kendini 0 0 Yorumla
zulemazahirr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Dinlenilir tabikide bı yapsa hele. Belki bebeğine bir suuru şarkı yapar he jddh 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yani sayılır eskide kaldı şarkıları ben dinlemiyorum uzun süredir 0 0 Yorumla
Ayray Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Rihanna eskimez sesi tarzı şarkıları, ben hala bazen dinliyorum♥️ 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bu kadinin modasi gecemez 0 1 Yorumla best_cover90s +1 yıl efsane kendisi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu kadının modası hiçbir zaman geçmez 0 0 Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben halâ dinliyorum 0 1 Yorumla best_cover90s +1 yıl ben deee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo ben dinliyorum sevdiğim şarkıları var onu giymiş bunu giymiş umrumda değil ses var ses
giyinmesiyle alakası yok zaten
Son günlerde giyimiyle hep medyada olduğu için belirtme ihtiyacı duydum
Bazilarinin modasi gecmez rihanada bence boyle topatlar kendini
Dinlenilir tabikide bı yapsa hele. Belki bebeğine bir suuru şarkı yapar he jddh
Yani sayılır eskide kaldı şarkıları ben dinlemiyorum uzun süredir
Rihanna artik old...
Sen 90larda kaldin beybilade ))
Rihanna eskimez sesi tarzı şarkıları, ben hala bazen dinliyorum♥️
Bu kadinin modasi gecemez
efsane kendisi
Pop müzik pek sevmiyorum.
dinlemem gari lisedeydi o