Sucumuz yanlisi sevmekmiydi Geceler boyu icip icip özlemek mi Ne yaptiysak zaten yaranamadik k Olan oldu giden gitti hersey bitti
Cektigim sancilar Etrafim yalancilar Gereksiz dedikodular Bitmekde bilmiyor Bizide yaraliyorr elki de karaliyor cikmazlardayi Umudum tükeniyor.. yetmiyor yetinmiyor bana cok aci veriyo Bitmekde bilmiyor diziden yaraliyor Belkide karaliyor cikmazlardayim
Sucumuz yanlisi sevmekmiydi geceler boyu icip icip özlemek mi Ne yaptiysak zaten yaranamadik ki Olan oldu giden gitti hersey bitti
Gecti gitti GÜL gibi HAYAT oysa ki bir NEFES kadar yakindim ben sana Kalbimde ÖLENE kadar kalacak bir ASK birde VEFA borclusun bana. Yiprandim soldum biraz biraz az kalir yanimda biraz Artik sakanda anlamiyordum kafam duman oldu yetmiyorbirsey degil hersey az Demem o ki ASK bir ÖMÜR adadim sana. Acimadan kiydin gittin bana Benim bu ASK daki tek sucum
Sucumuz yanlisi sevmekmiydi geceler boyu icip icip özlemek mi Ne yaptiysak zaten yaranamadik ki Olan oldu giden gitti hersey bitti
Aklıma bunlar geldi. Umarım beğenirsin. Dedüblüman - sakladığın bir şeyler var Berkay altuntay- rengarenk acılar İkiye onkala - depresyon güzelim Mavi gri - dünyanın en güzel kızı
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkçe dinlemiyorum ama bakicam hoşuma giderse dinlerim teşekkürler :)
Reamon - supergirl.. nilüfer - ara sıra bazı bazı.. iced earth - question of heaven.. asfalt Dünya- bir akşamın kalbi.. anathema - a natural disaster.. dinleyene şifa niyetine 😂😂