Müzik & Etkinlik Hangi sanatçının konserine gitmek istersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hangi sanatçının konserine gitmek istersiniz? Güncellemeler+1 yıl Ceza Hangi sanatçının konserine gitmek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kültürlücahill Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl şanışer konserine gitmek istiyorum ama bir bilet daha olacak elimde.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende gelebilir miyim Kültürlücahill +1 yıl o zaman bir bilet daha alıyorum anlaştık mı :Çd :)) Soran +1 yıl Bana uyar
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Duman, model, hidra, yirmi7 bu dördü arasında seçim yapamam. 1 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yıldız tilbe tarkan sezen aksu en çok gitmek istediklerim 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Konserine gitmek istediğim adam maalesef fiziklsel bedeninden ayrıldı. Ruhu şad olsun. 🌹✌🏾 🖤 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin ediyim xxxtancion mu Yorumla theghost278 +1 yıl Yaani yaklaştın sayılır Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla theghost278 +1 yıl Ama çok daha eski ve çok daha büyük bir isim Yorumla theghost278 +1 yıl Hadi ya bi tahmin daha yap bulursun, bilinen bir isim zaten, aklına gelir hemen :) Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 366 cevap paylaştı. Sagopa Kajmer💜 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 305 cevap paylaştı. Teoman, Aslı Güngör, Derya Uluğ, Fatma Turgut 1 0 Yorumla
Penumbra444 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Imagine Dragons kesinlikle :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Beğendiğim sanatçılardan Yorumla Penumbra444 +1 yıl #BELIEVER :) Yorumla Soran +1 yıl Net ben j balvinede gitmek isterdim Yorumla
benmırıldananadammm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Tabi ki de sagopa 1 4 Yorumla benmırıldananadammm +1 yıl Düşman mıyız Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadim Yorumla benmırıldananadammm +1 yıl Ceza ile sagopa gibi düşman muyuz Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım ben cazaya oy veriyorum Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Evgeny grinko gelecek bu ay ona gideceğim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Waow Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Bangtan coldplay 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sezen aksu 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 710 cevap paylaştı. Sago 0 0 Yorumla
PostModernBirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl XXXTentacion 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla PostModernBirisi +1 yıl bazen gidemiyorsun işte Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
şanışer konserine gitmek istiyorum ama bir bilet daha olacak elimde..
Bende gelebilir miyim
o zaman bir bilet daha alıyorum anlaştık mı :Çd :))
Bana uyar
Duman, model, hidra, yirmi7 bu dördü arasında seçim yapamam.
Yıldız tilbe tarkan sezen aksu en çok gitmek istediklerim
Konserine gitmek istediğim adam maalesef fiziklsel bedeninden ayrıldı. Ruhu şad olsun. 🌹✌🏾 🖤
Tahmin ediyim xxxtancion mu
Yaani yaklaştın sayılır
Bilmiyorum
Ama çok daha eski ve çok daha büyük bir isim
Hadi ya bi tahmin daha yap bulursun, bilinen bir isim zaten, aklına gelir hemen :)
Yıldız tilbe tabiki 😎
Sagopa Kajmer💜
Teoman, Aslı Güngör, Derya Uluğ, Fatma Turgut
Hepsine, ücretsiz. Her yerde.
Sagopa Kajmer
Ceza
Hidra
Imagine Dragons kesinlikle :)
Beğendiğim sanatçılardan
#BELIEVER :)
Net ben j balvinede gitmek isterdim
Tabi ki de sagopa