Her kitabımı kabul etmediler. 100 temel eseri falan bir okula yolladım ama nereye yolladım bilmiyorum. PTT orada yarı fiyat alıyor, kampanya varsa hiç para almıyor. Onun dışındaki kitaplar yaşa uygun değilmiş, yaşıtlarımdan da pek okuyan yok. Burada da yok. O yüzden mini kütüphane gibi bir köşe yaptım. Bende artık öyle çok kitap okumuyorum zaten.
Doğrusu kitabı okuyup bitirdikten sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtmak elbette.. Çünkü okuduktan sonra bir daha o kitabı belkide bir daha elimize almayacağız.. ve rafta belki aylar belki yıllarca duracak.. evdeki kütüphane rafında hem kalabalık hem de toz üretecek.. Arada sırada sadece tozunu alıp tekrar yerine koyacağız kitapları.. Fakat bende kişisel kütüphane yapanlardanım.. hem maddi hem manevi anlamda kitapları başkasına vermeye kıyamayanlardanım..
Kütüphane yapmak. Kitaplarım benim çocuklarım. Birisine ödünç bile verirken elim ayağım titrer xmsmmd. İhtiyacı olan birini görsem elimdeki kitabı vermem de ona aynı kitabın yenisini alırım. O da sevinir bende
Çok okuduğum için kütüphane yapacak kadar kitap birikti nerdeyse ama diğer yandan sevdiğim ve değer verdiğim insanlara kitaplarımdan hediye ederim. Öyle onlar benim çocuğum, ben onlardan asla ayrılamam kafasında değilim. Kitaplar bazen insanın hayatında yeni bir yön çizer. Belki benim vereceğim kitap, o insanın hayatında çok büyük bir değişikliğe yol açacak.. İnsanları böyle şeylerden mahrum bırakmak istemem..
Okumadığın kitap bir işe yaramaz ki. Kütüphaneye bağışlamak daha iyi olur bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim okufuğum küyaplar öyle bi kere okunup rafa kaldırılacsk cinsten değil ara ara açık bakıyorum. Unuttupum bir şey olursa bakıyorum vs. Roman falansa dağıtırım tabi sıkıntı yok
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Kitap biriktirip kişisel kütüphane yapmak mı yoksa kitapları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak mı? Siz hangisisiniz :) ?