Müzik & Etkinlik Keyiflenmek için hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Moralimi düzeltmek için Bergen - Yıllar Affetmez dinlemem halis mi?Bununla kalmayıp iş yerinde bizzat kendim söylememe kaç puan veriyosunuz Güncellemeler+1 yıl Kardeşim kaç saat oldu ortada link yok. Sizi keyiflendiren şarkının linkini atmanız için davetiye mi yollayayım Keyiflenmek için hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Cevapla İş Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl https://youtu.be/NH85OqbgdNc 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sezen Aksu kızmasın diye oynuyorum şu an Yorumla HissizProfil +1 yıl Hadise gibi oyna ama Yorumla Soran +1 yıl Kardes bu kadar sallasam ayran olurum Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/LF4oqJ9n2wo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizce ben her yerde twitter agzi konusuyo muyumdur? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Twitter kadın derler Yorumla
Golgemmm38 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Keyiflenmek için Bergen dinliyorsun sen elm sokağı kabusu gibi birseysin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yine de beni bu kadar iyi tanımlaman hiç etik değil Yorumla Golgemmm38 +1 yıl Neselenmek için Bergen dinleyen biri sesli güldüm. İlla neseleneyim diyorsan raj kapordan shangam dinle. Bir klasik Yorumla Soran +1 yıl Ben kafayı Bergenle bozmuşum. Ondan başkası neşelendiremez beni :D Yorumla Golgemmm38 +1 yıl Konuşalım mi Yorumla
Kırmızışortliii Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Sahte neşeden ise dertli parçada duygusal coskunluk daha sağlıklı gibi 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Selahattin Özdemir feryadım yaşarken ölenler için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım ne olur Selonun canını al, yaşatma onu yarabbim Yorumla desouza1907 +1 yıl Sjsjs Yorumla
Bişeybırakmamışınız Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sese bağlı. Kötüyse 9 guzelse 10 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hareketli şeyler 0 0 Yorumla
Duygu333_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Erzurum/Sivas halayı çekiyorum evde tek başıma 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sezen Aksu kızmasın diye oynuyorum şu an
Hadise gibi oyna ama
Kardes bu kadar sallasam ayran olurum
Sizce ben her yerde twitter agzi konusuyo muyumdur?
Twitter kadın derler
Keyiflenmek için Bergen dinliyorsun sen elm sokağı kabusu gibi birseysin
Yine de beni bu kadar iyi tanımlaman hiç etik değil
Neselenmek için Bergen dinleyen biri sesli güldüm. İlla neseleneyim diyorsan raj kapordan shangam dinle. Bir klasik
Ben kafayı Bergenle bozmuşum. Ondan başkası neşelendiremez beni :D
Konuşalım mi
Sahte neşeden ise dertli parçada duygusal coskunluk daha sağlıklı gibi
Selahattin Özdemir feryadım yaşarken ölenler için
Allah'ım ne olur Selonun canını al, yaşatma onu yarabbim
Sjsjs
Yaşar şarkıları dinliyorum
Sese bağlı. Kötüyse 9 guzelse 10
Samet Burak Ay Keyfimiz ellere dert oldu..😂
Hareketli şeyler
Keyiflendirici şarkı dinleyemiyorum
Erzurum/Sivas halayı çekiyorum evde tek başıma 😂