Aranızda kaç kişi düzenli kitap okuyor bilmiyorum ama sitenin kitap okuma oranının yüksek olduğuna inanıyorum. Tam 3 aydır yeni kitap alamıyorum. Kitap fiyatları almış başını gidiyor. 🤬 Her şey pahalı zaten bırakın bari kafamız biraz olsun tüm bunlardan uzaklaşabilsin değil mi? Ama yok 😡 Gerçekten çıldırmak üzereyim 🤬🤬🤬
Giderek artan kitap fiyatları sizi de delirtmiyor mu?
Yorumlar şaka gibi yok pdf indir yok zart uygulamasını indir yok zurt yolunu dene. Ulan kitap dediğin kitaptan okunur ne pdfi ya. Kitabın sayfalarını çevirirsin, mis gibi kokusunu içine çekersin. Gerekirse gider yazarına imzalatırsın. Vakti gelince de bir köy okuluna bağışlarsın. Bu andavallar internete de zam üstüne zam gelince ne yol üretecekler merak ediyorum. Bu her şeye razı olup ancak alternatif yol üreten koyun sürüsünün oyları bu ülkeyi bu hale koydu işte!!
Ben kitap okumayı severim, o sebeple açıkçası fiyatına hiç bakmıyorum. Yani aldığım kitapların fiyatlarını hiç bilmiyorum desem yeridir. Elbette fiyat kitaplarının fiyatlarının bu derece yükselmesi hoş değil.
Kitapların fiyatlarına bakmaman okuma sevgisinden değil gelirden kaynaklı olabilir ancak. Bizim de etikete bakmaya gerek bile duymayacak gelirimiz olsa gözümüz görmez. Olmayınca mecbur bakıyorsunuz. Yani cep boşken etikete bakmadan kitap almak; okuma aşkıyla değil kameranın olmadığı alan doğru hızla koşmakla mümkün.
Üniversite öğrencisiyken, gelir sahibi bir insan değildim. Ama en çok kitabı, üniversite öğrencisi olduğum dönemler de almışımdır. Tabi o zamanlar kitaplar daha uygundu, bugüne kıyasla. Lakin yine de sevdiğim bir şeyi almak için, ona engel olacak şeyleri önemsemedim. Çünkü sevgim, engellerden önce gelir.
Tabi size de hak veriyorum. İnsanlar istediği kitaplara kolayca ulaşabilmeli, alabilmeli.
Kitaplara verdigim paraya acimam ancak her sey bu kadar ucmusken kitaplar da bundan nasibini almis guncel kitaplari meslegimle alakaliysa alir okurum digerleri icin e kitap uygulamalarini kullaniyorum, bazen sahaflarla takas ediyor veya varsa arkadaslarimdan odunc de alabiliyorum.
kitap fiyatları gerçekten çok pahalı ve bunu söylediğimizde kütüphane önerileri geliyor, haklısınız evet kütüphaneler var ancak benim gibi kendisine ait olmayan kitabı okuyamayan insanlar için bu dünya biraz üzücü :(
Hayır kitapa para veren gerçekten kitap okumuyor dur okusa birazda olsa düşünur milyonlarca ücretsiz kitap okuyabileceğiniz taktikler var kütüphane, pdf veya kitap fuarı vs. Yine de olanağı olmayanlar için çok kötü
Kitaba* para veren kitap okumuyor mudur? Şaka gibisiniz ya. Evet kitap okuyoruz tüm yakınmamız işsizlikten. Ben niye evime kitap sipariş edebilecekken kütüphaneye gideyim bu havada? Gözlerim kaç numara olmuş akşama kadar bir de ekrandan okuma mı yapıcam? Gözlerim bozuk olmasaydı bile kitabı kitaptan okurdum ben ekrandan değil. Asıl ben ekrandan okuma yapanların kitaptan yeterince verim ve haz aldıklarını düşünmüyorum. Ben makale okurken bile bugün hâlâ çıktısını alır okur altını üstünü çizer notlar alırım. Tabii tercih meselesi. “Kitaba para veren kitap okumuyordur” çok sığ bir tabir.
Bir sürü kitap alıp okumak istiyorum ama param yok ben de eskiden okuduklarımı yeniden okuyorum bazenn
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kitap fiyatları gerçekten çok yükseldi. pdf okumakla normal sayfaları çevirip kitap okumak da aynı tadı vermiyor maalesef. ayrıca ekrana bakmaktan gözlerim mahvoluyor benim. bulabildiğim kitapları kütüphaneden temin etmeye çalışıyorum, alacağım zaman da indirim kovalıyorum açıkçası. şu an carrefoursa mağazalarında %40 indirim başlamış mesela kitaplarda. çok çok uyguna geliyor fiyatları. bugün evimin yakınındaki mağazadan 2 kitap aldım yarın farklı bir mağazaya daha gitmeyi düşünüyorum :)
Kitap okumayı ne kadar sevdiğimi mi ispat edicem size? Gözlerimi de seviyorum ki makaleleri bile ekrandan okumayıp çıktısını alıyorum. Fiyatları arttıranlara yorum yapacağınıza ürettiğiniz alternatifleri beğenmeyenlere tanı koyuyorsunuz hadsizce. Siz bu kafayla her zaman eyvallah çeker alternatif üretirsiniz. “Şekere zamn geldi”, ‘şekersiz için’. İ”çemiyorum mideme dokunuyor”. ‘Demek ki sen çayı zaten sevmiyorsun o zaman.’ 👏🏼