Müzik & Etkinlik The Weeknd 85,6 milyon dinleyiciye ulaşarak, Spotify'da en çok dinleyiciye sahip sanatçı oldu! Siz en çok hangi sanatçıyı dinliyorsunuz? KözGetirin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Voov 85,6 nedir ya helal olsun, siz en çok hangi sanatçıyı dinliyorsunuz gençler? The Weeknd 85,6 milyon dinleyiciye ulaşarak, Spotify'da en çok dinleyiciye sahip sanatçı oldu! Siz en çok hangi sanatçıyı dinliyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok severim The Weeknd'i; save your tears şarkısı öncelikle. 90'lar havası olması daha cazip geliyor. 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ben burhan çaçan birinci gelir diye bekliyordum, neyse hayırlısı olsun 0 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Haftalık keşif bana neyi layık görürse onu dinliyorum 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 539 cevap paylaştı. Weeknd abimize yakışır, Chainsmokers dinliyorum bu sıra 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl vay haftasonu vay 😂 bella bunun için ne gözyaşları döktü çiçeğim ya 🥺 0 0 Yorumla
simplylibra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl The Weeknd Selena GomezDuman Dolu Kadehi Ters Tut 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Benim şarkı düşüncem biraz mercimekli paça çorbası kıvamında her çeşit var 0 0 Yorumla
TrapMusicsever Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yalan yok güzel parçaları var favorim ve ilk şarkım False Alerm 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Birtane müziği var sevdiğim oda bana Michael Jackson hatırlatıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de bi süredir en cok the weeknd dinliyorum. Uyku hariç full hatta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adamın dinleyici sayısına bak yürüyünce yürünüyor işte Allah nasip etsin 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Büyük rakam, gözünü seveyim şu nargileyi flüt gibi tutma :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl open.spotify.com/.../2fZCD4lNCbtm09av3329Oy buradakilerin hepsini shdisia 0 0 Yorumla
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir çok var ama en fazla dinlediğim Sia ve Eminem. 0 0 Yorumla
объект Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Karışık saçma sapan hip hop müzikleri dinliyorum. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 366 cevap paylaştı. Guns n roses olabilir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rihanna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çok severim The Weeknd'i; save your tears şarkısı öncelikle. 90'lar havası olması daha cazip geliyor.
Ben burhan çaçan birinci gelir diye bekliyordum, neyse hayırlısı olsun
Haftalık keşif bana neyi layık görürse onu dinliyorum
Weeknd abimize yakışır, Chainsmokers dinliyorum bu sıra
vay haftasonu vay 😂 bella bunun için ne gözyaşları döktü çiçeğim ya 🥺
The Weeknd
Selena Gomez
Duman
Dolu Kadehi Ters Tut
Benim şarkı düşüncem biraz mercimekli paça çorbası kıvamında her çeşit var
Yalan yok güzel parçaları var favorim ve ilk şarkım False Alerm
Birtane müziği var sevdiğim oda bana Michael Jackson hatırlatıyor
Ben de bi süredir en cok the weeknd dinliyorum. Uyku hariç full hatta
Tanımıyorum. Zaten dilencilere ulaşmış ben dinlemedim
Adamın dinleyici sayısına bak yürüyünce yürünüyor işte Allah nasip etsin
Büyük rakam, gözünü seveyim şu nargileyi flüt gibi tutma :)
open.spotify.com/.../2fZCD4lNCbtm09av3329Oy buradakilerin hepsini shdisia
Bir çok var ama en fazla dinlediğim Sia ve Eminem.
Tamino dinlerim genelde
SPOTİFY ne kız 🤔🤔🤔
Karışık saçma sapan hip hop müzikleri dinliyorum.
Herkesi dinliyorum ben
fazıl say a taktım bu ara..
Guns n roses olabilir
Bayılıyroum bu adama
I dont fckıng care. S*kımde bile değil
nasıl ulaşmış
teoman
Bunu bilmiyom
weeknd. erkeğin billahı
Bu adam harika
Katy Perry
Rihanna