Müzik & Etkinlik Var mı yeni güzel şarkılar önerebilceğiniz? Meryem__96 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Rap/pop/arabesk tarzı sadece olsun Güncellemeler+1 yıl Türkçe olsun Var mı yeni güzel şarkılar önerebilceğiniz? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Öyle 0 3 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Türkçe daha çok dinliyorum ama sağol yazmam gerekirdi Yorumla ichwillsieg +1 yıl Lvel C5 falan güzel harici hiç bakmadım Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol bakcam Yorumla
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Telli turnam Cem Adriyan 0 3 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Bakcam sağol adamı sevmiyordum ama mark eliyahu’yla şarkı yaptıktan sonra beğenmeye başladım Yorumla ProfessorSnape5 +1 yıl Musa eroglu güzel söylemiyor bence bu adam daha iyi söylüyor Yorumla Meryem__96 +1 yıl Olabilir adam çok farklı Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/xDaBNcB4J3I 0 2 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Tanıyorum bile sağol başkada benzeri vardı aklıma geldi Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=VSapCTmw31g 0 3 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol yabancı şarkı ama pek sevmiyorum yazmam gerekirdi Yorumla Sakallıbey +1 yıl okey Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol yinede :) Yorumla
merveyildiri122 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl https://youtu.be/1aOTsDvuY5o 0 1 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol onu biliyorum güzel şarkı herkes duydu diye şarkılarını dinleyesimde geldi şimdi Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl kahtalı miçe damımıza damımıza kar yağdı 😂😂 0 5 Yorumla Meryem__96 +1 yıl En sevdiğim 😄😄😄tanımasamfa Yorumla DamirAdalı +1 yıl bence şimdi hemen aç dinle 😂😂😂 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Şarkı gibi kulağa gelmiyorda neyse😂 Yorumla DamirAdalı +1 yıl şaka yapıyorum dinleme sakın :) yeni yıla böyle girme bunun vebalini kaldıramam kahrolurum ölürüm beeeen :) Yorumla Meryem__96 +1 yıl Hahhaha çokmu kötü bir şey. Yeni yıl umrumda değil her şey aynı olduğu gibi ztn değişen yok ama sağol Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Mahmut Tuncer altın dişli Hayriye 0 4 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol bilmiyorum deseydin daha iyiydi :D Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Ama eğlenceli yani 😂 bir delinin günlüğü var birde onu dinle Yorumla Meryem__96 +1 yıl Hahaha ciddimisin iyi güldürdün sağol Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl He bide Adanalı var ben deliyim abi şiiri Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Oğuzhan Koç Aşkın Mevsimi bu gün benim şarkım😊 0 3 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol bakarım Yorumla isimsizjargon +1 yıl Rica ederim iyi yıllar😊 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Sağol sanada Yorumla
izmir1984 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Yenilere iş yok sanki 0 1 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Öyle bazen gerçekten ama hep eskide dinlemek zor yenisi gelmeyince Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öyle
Türkçe daha çok dinliyorum ama sağol yazmam gerekirdi
Lvel C5 falan güzel harici hiç bakmadım
Sağol bakcam
Telli turnam
Cem Adriyan
Bakcam sağol adamı sevmiyordum ama mark eliyahu’yla şarkı yaptıktan sonra beğenmeye başladım
Musa eroglu güzel söylemiyor bence bu adam daha iyi söylüyor
Olabilir adam çok farklı
Tanıyorum bile sağol başkada benzeri vardı aklıma geldi
Rica ederim.
Sağol yabancı şarkı ama pek sevmiyorum yazmam gerekirdi
okey
Sağol yinede :)
Sağol onu biliyorum güzel şarkı herkes duydu diye şarkılarını dinleyesimde geldi şimdi
kahtalı miçe damımıza damımıza kar yağdı 😂😂
En sevdiğim 😄😄😄tanımasamfa
bence şimdi hemen aç dinle 😂😂😂
Şarkı gibi kulağa gelmiyorda neyse😂
şaka yapıyorum dinleme sakın :) yeni yıla böyle girme bunun vebalini kaldıramam kahrolurum ölürüm beeeen :)
Hahhaha çokmu kötü bir şey. Yeni yıl umrumda değil her şey aynı olduğu gibi ztn değişen yok ama sağol
Mahmut Tuncer altın dişli Hayriye
Sağol bilmiyorum deseydin daha iyiydi :D
Ama eğlenceli yani 😂 bir delinin günlüğü var birde onu dinle
Hahaha ciddimisin iyi güldürdün sağol
He bide Adanalı var ben deliyim abi şiiri
Oğuzhan Koç Aşkın Mevsimi bu gün benim şarkım😊
Sağol bakarım
Rica ederim iyi yıllar😊
Sağol sanada
Evgeny Grinko dinle kanka
Yenilere iş yok sanki
Öyle bazen gerçekten ama hep eskide dinlemek zor yenisi gelmeyince