Müzik & Etkinlik Evgeny Grinko dinleyen birileri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mi ya cevrede neredeyse yok Güncellemeler+1 yıl 3 erkek olarak kizlara meydan okuduk kaliteli kiz yok mu burada😅 Güncellemeler+1 yıl Kızlar anca edis izlesin Evgeny Grinko dinleyen birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Evet dinlerim. https://youtu.be/VYCOg-yglNM 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Cok iyii🖤 Yorumla Serein +1 yıl 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Vay fenomen cevap verdii 😮😅 Yorumla Serein +1 yıl Çok büyük bir olay değil😂 Yorumla Soran +1 yıl Bi ara senden kitap önerileri istemiştim biraz konusmustuk falan ama sonra cevap vermedin:( Yorumla Serein +1 yıl Hım kusura bakma görmemişimdir Yorumla Soran +1 yıl Sorun degil tekrar yazayim mi 😅 Yorumla Serein +1 yıl Yaz Yorumla Soran +1 yıl Yazdim Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl hayran değilim bir kaç müziğini dinledim jane maryam falan iyi adam 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Dusty room dinler misin Yorumla UDixon2 +1 yıl hepsini bilmiyorum denk geldikçe dinlemiştim güzel çalıyor adam valse falan dinledim jane maryam falan hoşuma giden her şeyi dinlerim ben sende farid faryad dinle keman ağlıyor Yorumla Soran +1 yıl Dusty room dinle tavsiye ederim manasinda dedim seversin bence farid faryad da dinledim guzel Yorumla UDixon2 +1 yıl Mariage d'Amour bunu da dinle bu da iyi Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkurler Yorumla UDixon2 +1 yıl ben ney de seviyorum geleneksel çin müziklerini de seviyorum bak mesela bu tarz güzel hoş geliyor bana https://www.youtube.com/watch?v=1E2hUWbGHtw&t=947swww.youtube.com/watch?v=3_cBvO87EeI&t=1244s Yorumla Soran +1 yıl Evet bunlar da cok guzel dinlendiriyor Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Dinlerim ara ara kaliteli parçalar var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var tabi hoş geldin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mark Eliyahu’yu da ekleyelim 🖤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet o da cok güzel hoşgeldin🖤 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Evgeny dinleyenlerden ayrı bir dünya kurulsun be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kral efsane yazdin Yorumla
dunyayerlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl aslında baya yaygındır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana pek oyle gelmedi duyduklarimdan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hooop 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hoş geldin kaliteli insan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlenmez mi ya Evgeny Grinko Yorumla Soran +1 yıl Dinlemeyen cok var ya millet hayatim böyle 10 numara kuran carpsin 10 numara diye bagiriyor kalite kalmamis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes anlamaz işte Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet dinlerim.
https://youtu.be/VYCOg-yglNMCok iyii🖤
😊😊
Vay fenomen cevap verdii 😮😅
Çok büyük bir olay değil😂
Bi ara senden kitap önerileri istemiştim biraz konusmustuk falan ama sonra cevap vermedin:(
Hım kusura bakma görmemişimdir
Sorun degil tekrar yazayim mi 😅
Yaz
Yazdim
hayran değilim bir kaç müziğini dinledim jane maryam falan iyi adam
Dusty room dinler misin
hepsini bilmiyorum denk geldikçe dinlemiştim güzel çalıyor adam valse falan dinledim jane maryam falan hoşuma giden her şeyi dinlerim ben sende farid faryad dinle keman ağlıyor
Dusty room dinle tavsiye ederim manasinda dedim seversin bence farid faryad da dinledim guzel
Mariage d'Amour bunu da dinle bu da iyi
Tamam tesekkurler
ben ney de seviyorum geleneksel çin müziklerini de seviyorum bak mesela bu tarz güzel hoş geliyor bana https://www.youtube.com/watch?v=1E2hUWbGHtw&t=947s
www.youtube.com/watch?v=3_cBvO87EeI&t=1244s
Evet bunlar da cok guzel dinlendiriyor
Dinlerim ara ara kaliteli parçalar var
Var tabi hoş geldin
Mark Eliyahu’yu da ekleyelim 🖤
Evet o da cok güzel hoşgeldin🖤
Evgeny dinleyenlerden ayrı bir dünya kurulsun be
Aynen kral efsane yazdin
aslında baya yaygındır
Bana pek oyle gelmedi duyduklarimdan
Hooop
hoş geldin kaliteli insan
Dinlenmez mi ya Evgeny Grinko
Dinlemeyen cok var ya millet hayatim böyle 10 numara kuran carpsin 10 numara diye bagiriyor kalite kalmamis
Herkes anlamaz işte
Aynen