Müzik & Etkinlik Sezen Aksu'nun hiç sevmediğiniz bir şarkısı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sezen Aksu'nun Şarkılarından Hangisini veya Hangilerini Sevmiyorsunuz? Neden? Sezen Aksu'nun hiç sevmediğiniz bir şarkısı var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bu kadını da hiç sevmiyorum, şarkılarını da. Radyoda duyduğum gibi değiştiriyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Çok sarkısı var sevmem hiç 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla drhakannn +1 yıl Gıcık kapıyorum o kadından Yorumla Soran +1 yıl Hangi tarz dinlersin Yorumla drhakannn +1 yıl Fark etmiyor güzel müzik her türlü müzik Yorumla Soran +1 yıl Hm. Bu arada tıp mezunu musunuz Yorumla drhakannn +1 yıl Evet aynı zamanda saz çalarım Yorumla Soran +1 yıl Ne doktorusunuz Yorumla drhakannn +1 yıl Cocuk Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinim kadar sevmem Sezen Aksu’yu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
birannmrv Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Dinlemiyorum hiç birini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben hepsini severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadını da hiç sevmiyorum, şarkılarını da. Radyoda duyduğum gibi değiştiriyorum.
Neden
Çok sarkısı var sevmem hiç
Neden
Gıcık kapıyorum o kadından
Hangi tarz dinlersin
Fark etmiyor güzel müzik her türlü müzik
Hm. Bu arada tıp mezunu musunuz
Evet aynı zamanda saz çalarım
Ne doktorusunuz
Cocuk
Cinim kadar sevmem Sezen Aksu’yu
Neden