Müzik & Etkinlik Rap dinlemeyi sever misiniz? kannanınpatisi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şarkım nasıl olmuş?https://vocaroo.com/11t96AptvKYY Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Xbbxbcbfbfb Rap dinlemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl gayette güzel olmuş ama şarkıya bi hızlı bölüm eklesen daha artistik olur... 1 1 Yorumla kannanınpatisi +1 yıl devamına flex yapabilirim. teşekkür ederim:) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen dinlerim bazen hiç dinleme tamamen o anki moduma bağlı 2 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazı mc lerin harmanlanmış hali gibisin gerçekten başarılı 👏👏 0 1 Yorumla kannanınpatisi +1 yıl teşekkür ederim gece gece mutlu oldum :)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet, yabancı rap den Ice Cube, Eminem, Fort Minor, Packy, Snoop Dogg, Eazy E, 2Pac, Young Maylay, 50 CentTürkçe Rap den Ceza, Sagopa, Hayki, Şehinşah, Allame, Joker, Contra, Hidra, Sansar Salvo, Fieber, Dr. Fuchs, Defkhan, Rota, Stabil, Grogi, Norm Ender, Tepki, Motive, Baneva falan genelde 0 0 Yorumla
lottiecsh Takip Et Xper 1 Yaş: 103 +1 yıl begendim 1 1 Yorumla kannanınpatisi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
gayette güzel olmuş ama şarkıya bi hızlı bölüm eklesen daha artistik olur...
devamına flex yapabilirim. teşekkür ederim:)
Bazen dinlerim bazen hiç dinleme tamamen o anki moduma bağlı
Bazı mc lerin harmanlanmış hali gibisin gerçekten başarılı 👏👏
teşekkür ederim gece gece mutlu oldum :))
Evet, yabancı rap den
Ice Cube, Eminem, Fort Minor, Packy, Snoop Dogg, Eazy E, 2Pac, Young Maylay, 50 Cent
Türkçe Rap den Ceza, Sagopa, Hayki, Şehinşah, Allame, Joker, Contra, Hidra, Sansar Salvo, Fieber, Dr. Fuchs, Defkhan, Rota, Stabil, Grogi, Norm Ender, Tepki, Motive, Baneva falan genelde
Biraz severim
begendim
Teşekkürler
Evet