AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski şarkılarda kendimi buluyorum ben 🎶
keşke bunun sadece piyano versiyonu olsaydı ne güzel çalmış, teşekkürler eklediğiniz için!
Rica ederim keyifli dinlemeler 👻
sonu çok iyi olmuş
hem oynadım hem izledim
öyle sürüklüyor peşinden şarkı efso
harbi yıllar şeffaf western filmler gibi doğal en sevdiğim komtanım
Aynen öyle
Herkes gerdanlıkla ve kadınla büğülenmiş. 🙂
gerdanlıkla pek büyülenmemişler. Aslında hayatın gerçeğini göstermişler. Yanındaki kadın aklı başındaya benziyor ama kıymeti bilinmiyor Öteki orasını burasını salladı diye adam maymuna dönüyor. E zekaya ahlağa akla falan bakan yok oysa yanındaki kadın güzeldi sadece kendini ma gibi pazarlamıyordu. Sonra hayretleniyoruz aa niye bu kadar abazan tiktoktaki saçma vidolara bakıyor niye instadan onca yar çıplak kız takipçi sürüsü buluyor diye. ahada tabiatınız bu...
@cicimod insanın tabiatı bu. Beğenilme arzusunun kölesi oluyor kimisi, bu sebeple yarışlara ve kıskançlıklara gömülüyor, kimisi hayranlığının kölesi oluyor. Bu yarış nerede biter bilemiyorum 🙂
insanın değil erkeğin tabiatı diyelim :D
@cicimod beğenilmenin arzusunda ki kadınlar olmasa, instagram, tiktok gibi şeylere kim bakardı🙂
erkekler de beğenilme çabasında hatta kadınlardan da fazla çünkü kadın milletini bi kişi beğenirse (ilişki manasında diyorum) onunla yetinir ama erkekler öyle değil bu kız beni beğendiyse o birisi de beğenir şurada gördüğüm hatun da beğenir burada gördüğüm güzel de beğenir ya acaba bi tanesi daha var o da beğenir mi... düşüncelerden alıkoymazlar maalesef.
Kompleks insanın en büyük derdi.
haklısın mehcap amca.
@cicimod bunun cinsiyetle bir alâkası yok, bunun karakterle bir alâkası var. Kadınların da aynı duyguları hissettiklerine eminim, bunca makyajı, estetiği neden yaptınsalar, yaptırsınlar yoksa ama kadınlar dışa yansıtmaz, doğaları gereği özeldirler, saklılığı severler ama erkekler ayanı severler.
erkekler arsız diyosunuz yani doğru utanma hissi yok çoğunda. Kadınlarsa süslenmeyi hep erkekler görsün diye yapmıyor birbirine de bana yakışıyor algısı veriyorlar hatta yalnız kendilerine bile. illaki beğenilme istemiyorlar demedim. Beğenilme arzusu hayvanlarda bile var. Ama karşıyı istismar etme kadınlarda çok daha az.
@cicimod
Videoyu koyduğum için Mehcap amcadan ve senden özür dilerim. Sadece dans eden kızlar diye video aratmada çıkan sayısız videodan birisi. Bu videoyu çeki paylaşan yüzlerce hanımın amacı nedir, beğenilmek değil mi? Bütün kadınların böyle olduğunu idda etmek bence çok yanlış, erkeklerin de. Bence insanlar değişik değişik diyelim sorun çözülsün.
m.youtube.com/watch
yukarıda belirttim kendini pazarlayanlar bunlar. ve amaç hiç de yalnız beğenilmek değil. Anlayacak yaştasınız diye diyorum. Ayrıca bunları pohpohlayan kim? Sorudaki klipdeki avradın önünde maymunluk yapan o herif gibileri işte. Şimdi bu video çekenlere o herifler en basitinden ah cok güzelsin falan yazmasalar bu vidoların devamı gelir mi sizce o saçma akınlar olur mu? Erkekte akıl yok (normal erkeklri demiyorum genellemiyorum yani ama çoğunda yok) akılları olsaydı onca para tuzağı yerler sırf onlar için açılmazdı. Diskosu pavyonu gazinosu nesi nesi her yerde erkeğin cebinin boşaltılması hedefleniyor onlar da seve seve bunu yapıyor. Bn hala yaşıyorum ben erkeğim algısı yaratmak için. Cebindeki son kuruşu da önünde kıvıran hatunlara harcayan mallar var ama çocuğu için bişey alınırsa ya da karısı için tasarruf edin derler. Bu konu uzayıp gider kardeşim. sosya medyayı da alışverişe çeviren erkeklerin nefslerine köle olmalarıdır. Genelevlere gidilmezse öyle yerler olur mu? Ofis sahibi oldum deyip hemen sekreter deyince makyajlı minili genç kızlar arayışında olan p-lere ne demeli... Erkekler beyniyle düşünse bu şeyler olmaz ve böyle kadınlar da olmazdı...
@cicimod o zaman erkeklere ölüm🙂 teşekkürler yorumun için sağolasın 🙂
Allah korusun beddua etmem. Ama sıkıntılısınız be abi :D ben teşekkür ederim yorumlar için.
@cicimod fazilet, ahlak, vicdan, merhamet ve adalet insan gibi yaşamanın ana temeli gerisi boş.. Dediğim olsa zaten insan için kötü hiç bir şey yaşanmaz.. Aslan bile karnı tok iken hiç bir hayvani incitiyor.. Ne yazık ki insan sırtlan gibi doymak bilmiyor ve saldırgan her konuda.. Kadın gibi kadın onun de her erkek gibi erkek diz çöker bu böyle bilinmeli.. Ne yazık ki, kibir, kıskançlık, ego ve kapris insanın en büyük belası.
Sırtlandan sonrasına katılmadım abi. En çok ezilenler iyi kadınlar ne diz çökmsi fişanı palavra süslü sözler...
@cicimod Daha sonra anlayacak hak vereceksin..
:D
Bomboş latin ritimleri insanı hemen hareketlendiriyor yani dinlemesi keyifli. Sözleri de ayrıca güzel bir hikaye anlatır.
Ooo eskiler 😎