Genelde okuduğum kitabın sonunu çok merak ederim. Hele ki kitap seri bir şekilde okunuyorsa o zaman kitabın içinde anlatılan karakterin sonunun nasıl olacağını çok merak ederim. Ama her zaman iyi bitmesini umut ederim. #gadası
Etkileyici bitsin isterim. Ve gerçekçi. Peri masalı gibi sonlanmasını sevmiyorum, gerçekçi olmuyor. Her şey çözümlenmiş olsun, karakterler kaybettikleriyle yaşamayı öğrenerek yeni bir sayfa açsın, bize son olan onlara yeni bir başlangıç olsun.
Aslinda mutlu sonlari severim fakat bazen sag gosterip sol vursun isterim. Ölenler olabilir, basrolu kaybedebiliriz. Beklenmedik sonlar daha cok hosuma gidiyor.
Film olsun, kitap olsun, asla kötü bitmesini kaldıramam. Eğer kötü bitiyorsa muhakkak zihnimden zamanla silerim ve ikinciye yeltenmem ama finali harika biten eserler defalarca okunup izlenebilirler.
Ucu açık şekilde bırakılan kitaplardan da, dizilerden de hiç hoşlanmam. Her şey gün yüzüne çıkmış, kafada soru işareti bırakılmamış şekilde bitsin de isterse mutsuz sonla bitmiş olsun hiç önemli değil...
Merhabalar… okuduğum kitap benim istediğim sonlarla bitsin istemem. Ucu açık olsun nasıl biterse bitsin, ister mutlu ister hüzünlü ister şaşırmalı farketmez. Kitap beni dünyasına çeksin bu bana kafi…