KARIŞIK KASET 3 1. Mansur Ark - inadı bırak 2. Teoman - aşk kırıntıları 3. Ali Güven - yolcu 4. Manga - Beni benimle bırak 5. Zafer Peker - Sensiz Sabah Olmuyor 6. Nalan - Acemi balık 7. Haluk levent - Dağlar - aşkın mapushane 8. Çelik - selam söyle 9. Hande Yener - acı veriyor 10. Altay - yok ya 11. Karmate - nayino 12. Bendeniz - biri var 13. Sinan Özen - evlere şenlik - sigaramın dumanı sen 14. Fairuz Derin Bulut - Sen Affetsen Ben Affetmem 15. Arif Susam - sıktımı canını 16. Fahriye Evcen - Sen Yarim idun 17. Ceylan Ertem - dargın mahkum - datlım gıymatlım 18. Pinhani - kefen giydim - uzun kavak ne gidersin engine 19. Atiye - Don't Think 20. Tuğçe Kandemir - yelkovan 21. Coşkun Sabah - aşığım sana 22. Tarkan - unutmamalı 23. Emre Aydın - dipteyim sondayım 24. İbrahim Erkal - yalnızım - canısı - Erzurum'a gel 25. Kader - adamım 26. Demet Akalın - esmer yarim 27. Feridun düzağaç - F. D - boş ders şarkısı 28. Gülay - geceler düşman 29. Grup Düş - gel etme gözlerim 30. İnce saz - çok aşığın var 31. Meyra - ağladın ya - karar bize ait 32. Kaiti Garbi - esena mono 33. Helena - my number one 34. Seksendört - Ölürüm hasretinle 35. Tarkan - ay - Sen başkasın 36. Rafet el roman - yalancı şahidim - Senden sonra 37. Sezen Aksu - hoş geldin 38. Suna - of deli gönül - suna 39. Soner Arıca - adın bahardı - vefasız 40. Michael Jackson - They Dont Care About 41. Çelik - yaman sevda 42. Ebru Gündeş - erkekler 43. Yeni Türkü - sezenler olmuş 44. Gazapizm - Heyecanı Yok
Müziklerimden güzel parçaları seçtim. Eminim beğeneceksiniz.
Eurielle - City Of The Dead Eurielle - Carry Me Eurielle - Hare Me Cloves - Don't Forget About Me Cousin Marnie - Cain Linkin Park - In The End (Mellen Gi & Tommee Profitt) Clann - I Hold You My Baby - XOXO (Slow)
Pranga - Nargin Femrez - Zincirler Femrez - Geride Kalsın Femrez - İz Femrez - Kumdan Kale Evden Uzak - Gör Duy Hisset Cihan Mürtezaoğlu - Sen Banasın Bahadır Sağlam - Sınırımız Gökyüzü Emre Fel - Merhabalar Diyar Pala - Baba Buray - Aşk Bitsin Buray - Ay Parçası Perdenin Arasındakiler - Beni Kendinden Kurtar Funda Arar - Benim İçin Üzülme Erdal Toprak - Cenneti Ver Bana Can Ozan - Sar Bu Şehri Emir Samur - Aşk Tozları
Tabikide paylaşırım ancak tarzını bilmiyorum (( umut kaya diye birinin şarkılarına göz attım biraz önce. Rock tarzında fena degil. Sende bir bak istersen🙄