Aleyna Tilki denen tipten nefret ederim adını duydukça tipini ciamini gördükçe sesini duydukça kusasım geliyor meşhur edip tepemize çıkardılar şeyi kalktı inmiyor şimdi Allah'ın cezasının
Ben batılı bir insanım. Doğu yöresi müzikleri asla ilgimi çekmedi. Şive sevmiyorum, (doğu) yöresel sevmiyorum. Sen bunları dinlerken ben dünya çapından şarkılar dinliyordum. Tabi ki de müzik zevkimizin uyuşmasını beklemiyorum. Ortadoğulu değilim sonuçta. Sana iyi akşamlar😏
@Kalbimparampincik sanane adam ne dinlerse dinler ya. Zevkler tartışılmaz. Adama cahil diyorsun da sen daha saygı duymayı bilmeyen bir cahilsin onu napıcaz?
Bende sevmem onu illümünatü satanist işaret ler yapıyor onlara büyük güç diyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1- rap 2- yeni pop ( hani şu şarkıcı olmayıp kalitesiz kalitesiz şarkı çıkaran Youtuber , tiktokir ya da fenomenlerin çıkardığı abuk sabuk şarkılar 3- arabesk ( insanı hayattan soğutuyor ) ama kış sabahı , ya da uzun yolda iyi gidiyor haricinde asla dinlemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aleyna tilkinin güzel bir şarkısı olursa dinlerim fakat kendisini hiç sevmem...
Kerimcan durmazı da sevmem...
Doğrusu her sanatçıyı araştırıp ona göre şarkısını dinlersem çoğu sanatçıyı sevemem sevmem.
Yahu güzel olan her şarkıyı, sanatçıya bakmaksızın dinlerim.😌😈😂
Aleyna Tilki denen tipten nefret ederim adını duydukça tipini ciamini gördükçe sesini duydukça kusasım geliyor meşhur edip tepemize çıkardılar şeyi kalktı inmiyor şimdi Allah'ın cezasının
Kişilerden ziyade ortaya koydukları eserlere bakıyorum. Güzel olan hoşuma giden her şarkıyı dinlerim şarkıcının bi önemi yok.
Ahmet kaya dinlemem, azer bülbül dinlemem, mahmut tuncer falan... İşte o tarz dinlemem yani. Karadeniz türküleri de dinlemem.
İbrahim Tatlıses, mahzun kırmızıgül, Yıldız Tilbe, özcan deniz... Bunları hiç dinlemedim. Hiçbir zaman müzik zevkime hitap etmediler.
Hahaha cahil olduk ahmet kaya sevmiyoruz diye. Ben de ciddi ciddi cevaplıyordum seni insan sanıp. Yanılmışım.
Haaa bide müzik zevki demiş kanka senin bir müzik zevkin zaten yokmuş😂😂😂
Ben batılı bir insanım. Doğu yöresi müzikleri asla ilgimi çekmedi. Şive sevmiyorum, (doğu) yöresel sevmiyorum. Sen bunları dinlerken ben dünya çapından şarkılar dinliyordum. Tabi ki de müzik zevkimizin uyuşmasını beklemiyorum. Ortadoğulu değilim sonuçta. Sana iyi akşamlar😏
@Kalbimparampincik sanane adam ne dinlerse dinler ya. Zevkler tartışılmaz. Adama cahil diyorsun da sen daha saygı duymayı bilmeyen bir cahilsin onu napıcaz?
3 cü sahsa ne düşer bilirsin canoo 😂
Sen insan olmadığın için ben ikinci şahıs konumunda oluyorum 😉. Bana göre senin gibiler insan olamaz
@Balarısı_ seni iyi anlayabileceğini sanmıyorum arkadaşın. Haklısın ama bence hiç münakaşaya girme bununla.
Tiktokçular ve youtuberlerin şarkısını asla dinlemem. Ha birde Ahmet Kaya asla dinlemedim, dinlemem.
Aleyna candır be😀
Hiçbir şeye asla demiyorum, asla diyince başıma geliyor çünkü. 😄
Aynen :))
Kulağıma hoş gelen her sanatçının, şarkısını dinleyebilirim.
Bende sevmem onu illümünatü satanist işaret ler yapıyor onlara büyük güç diyor
1- rap
2- yeni pop ( hani şu şarkıcı olmayıp kalitesiz kalitesiz şarkı çıkaran Youtuber , tiktokir ya da fenomenlerin çıkardığı abuk sabuk şarkılar
3- arabesk ( insanı hayattan soğutuyor ) ama kış sabahı , ya da uzun yolda iyi gidiyor haricinde asla dinlemem
Aleyna aleynaya canım diyenleri kendinin canım olduğuna inandıracak kadar zeki.
Canım dedikleri düzeltmisler S a l ak olacaktı
Hiç kimse yok. Müzik kulağımı geliştiriyor çeşitlilil
Son zamanlarda sosyal medyada kendini sanatçı zannedenler tipleri asla ve asla dinlemem
Valla bu kız ne kadar şarkı çıkarmış bilmiyorum onu geçtim 1 tane bile şarkısını dinlemedim.
Aynen itici bir tip.
Ben esasında kulak tırmalayan şarkıcıları asla dinlemem diyecektim.
Aleyna aynen, yeni çıkan bir çok zıpırı dinlemem. 70 ler 80 ler 90 lar onları keşfediyorum benim için yeniler nasılsa
Hadi canım kıskanmayın şimdi kız güzel söylüyor yiğidi öldür hakkını yeme yani
Asla dinlemem diyebileceğim bir sanatçı henüz yok.
Aleyna Tilkinin sesi çok güzel ama şarkıları kötü birkaç tanesi hariç
Şu bebe var ya bedel diye bağıran Emrullah sürmeli mi s*kmeli mi ne öyle bişey heh onu hayatta dinlemem
şu an ki müzik piyasası maddi kaygılara öncelik verdiği için pek dinlemem. Bu tarz kaygılar genelde şarkılara yansıyor ve pekte sevemiyorum.
Bende dinlemem Aleynayi ben daha çok slow ve eski şarkıları seviyorum
Şarkı yorumlarını sanatçılara göre nitelendirmem, sanatçılara...
Yüzde 80 ı boş. Artık şarkılarda dinlenmez oldu. Esengul dinliyorum. Ne varsa eskilerde var
Ben müzigi seven birisiyim özelliklen ezhelin yemen olsun sarkisi arabada yakiyor.
Alet baba nedense hoşuma gidiyor ve herkes nekadar itici egolu de dede herkesten çok dinliyorlar
Hayır yok. Aleynanın şarkılarıda seside iyi
cem belevi. sacma sapan sarkilari var
Aleyna tilki sevmiyorum
Turkuculerin Bir cogu
Şekil A Dinlemedim dinlemem..
Rap tarzını asla dinlemem
Arabesk kesinlikle dinlemem
Aleyna Tilki'yi ben de açıp dinlemem.
Ebru gündeş, İbrahim Tatlıses, var daha kaç tane.
Kulağıma hoş gelen her sanatçıyı dinlerim.
Tiktokcuların cikardigi sarkilar
Çok var, özellikle yeni yetme pop söyleyenler.
bazı rapçiler çok kötü ya
O an kulağına hoş gelen hepsini dinlerim
Kesin bir dille bir şey diyemem
Tuğçe Kandemir 🤦♀️
Bilal Sonses.
Bende
Ajdar
Serdar Ortaç
Azer Bülbül.
Asla ajdar dinlemem!
Çok var
Hayır