Güncellemeler
+1 yıl
Sesi, müziği değil de hayatının daha magazinel kısmından söz ediyorum. Görüşlerinin değiştiği iddia edildi hatta utanmadan dönek damgası vurdular ama o öyle olmadığını söylerken aynı zamanda söylediği bazı şarkıları - namus belası, dadaloğlu - söylememesi gerektiğini vs vs söyledi. Sonra mezarı açıldı. Son zamanlarda alkolü aşırı kaçırdığı ve günde paket paket sigara içtiği iddia edildi. Barış Manço ile kardeş oldukları iddia edildi. Bu konular hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Solcu diye biliyorum solcu sağcı fark etmez seviyorum ayrıca müthiş bir sesi ve şarkıları var.
Ben de tam olarak bu noktadan söz ediyorum. Siyasi görüşleri hakkında bir kesim tutarsız olduğunu iddia etti yıllarca sizce nasıl?
Benim için hiç önemli değil siyasi görüşü o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum
müthiş bir müzisyendir
Müthiş ses
Sesi, müziği konusunda değil de daha çok işin magazinel kısmını merak ediyorum.
İşte ideolojisi, hayatının başka kısımları falan. Çünkü zaten ses ve müzik konusunda bir dev olduğu şu götürmez bir gerçek.
Orası öyle tabi liberal görüşe sahipti diye biliyorum
Solcuydu ama sonra döneklikle suçlandı. Bir kesim nefret etti bir kesim hep sevdi benim gibi sizce peki -
Sonra mezarının açılması falan filan bu tarz olaylardan söz ediyorum. Görüşlerinin değiştiği iddia edildi ama o öyle olmadığını söylerken aynı zamanda söylediği bazı şarkıları - namus belası, dadaloğlu - söylememesi gerektiğini vs vs söyledi.
O kadar ilgilenmedim o olaylarla ben
Sevdiğim biriydi ama
sesi güzel şarkılarıda var güzel