Selam KS halkı. Bu gece nostalji müzik soruları ile tanıdığım Arkadaşım @MustiEmre ile el ele verdik ve sizin için müzik gecesi düzenledik. Konsept, nostalji. Seçim size ait. İçinizden ne geliyorsa onu paylaşabilirsiniz. Tür'ü ne olursa olsun. @mustafaemre ile kendi adımıza seçtiklerimizi sizin için paylaşıyoruz. Sıra sizde. Keyifli dinlemeler...
Güncellemeler
+1 yıl
SS soru ✌️
Nostalji gecesi için kendi seçtiklerini paylaşmaya ne dersin?
Selam olsun... Bu akşam içmeden kafam bir güzel... Kendimi bir "tek kişilik"romantik akşam yemeğinde hayal ediyorum...6 şarkılık listem çalıyor ve dışarıda yağmur yağıyor... Sanatçı Nil Burak'tan gelsin... 1. Yüreğim Götürmüyor 2. Güneş Bir Kere Doğdu 3. Olmaz Olmaz Deme 4. Birisine Birisine 5. Özledim 6. Seni İyi Tanırım Hahaha... Keyifli geceler...
@MustiEmre degil mi yahu cok severim sarkilarini ustume basip gecme 😍 @Abdurrahman00t une belle histoire -Michele Fugain diye ara cikar 😄 kesin duymussundur bu sarkiyi
Bu klipteki kızın yerime çocukken hep kendimi koyardım tuhaf bir şekilde. Bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış. Saçlarını rüzgar okşar tararmış İpekten ince kirpikleri Gülermiş hep bebekler gibi