Bu şarkıyı hiç silmiyorum. Fazla dinlemesem de listemden çıkarmadığım bir parça. Peki sizin nedir? Link olarak atarsanız daha iyi olur şimdiden teşekkürler 😄
En sevdiğiniz ve listenizden hiç silmediğiniz şarkılarınız nelerdir?
Açar mı kanatların bir gün yine? Kelebek kaç gün var geriye Kısacık ömür yeter mi onca hayale? Gücenme dünya hali böyle
Sen boş ver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki Sen boş ver onları uç kendin gibi kelebek gibi Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz
Kelebek kelebek (kelebek) sen uç hep gönlünce Kelebek kelebek (kelebek) sen uç hep gönlünce
Nev- kelebek🎉🎊
Her şeyi bilir, sinsice susar Sen yaparsın, o gelir bozar Son günü bekler, nefreti kusar Kalbi bataklık, yarını yutar
Görmezsin Duymazsın Hep vardır
Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi, sıra kimde? Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede
Barış akarsu- kimdir o🎊🎉
Hadi söyle bakalım Düşünceni hakkımda Ya da saydır bakalım Yeni gücüm hakkında
Atacakları biriktirmiş kalbim Kapının önüne koymayı bildim Kraliçe
Seni gördüm, bi' şey hissetmedim işte Bana geldi fazlasıyla bir neşe Doğru otur karşında bi' kraliçe varken Kraliçe
Seni gördüm, bi' şey hissetmedim işte Bana geldi fazlasıyla bir neşe Doğru konuş karşında bi' kraliçe varken Kraliçe varken
Hande Yener- kraliçe 🎉🎊
Nasıl kırılmasın kalbim? Şimdilik paramparça, of! Mmh Geçince hep hatırlatır O süslü dar sokaklardan, mmh
Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam Her akşam, mmh Çevirebiliriz geri, hüzün, keder, üzüntü yak ne varsa Yak ne varsa
Yine gece gece, gece gece, gece Yine gece gece, gece düştün aklıma, oo aklıma O pembe dudaklarının, tende bıraktığının hatırı var Hatırı var
Murat boz- gece 🎊🎉
elbet herkes cennete gitmek ister öyleysede ben hic ölmek isteyen yok cünkü hayat tatli ve cok kisa bir tanem anlamadiysan biraz daha acik da olabilirim sanki...
ben mahkum sen kelepcem al kalemi yaz dilekcem simsiki dur yok gerekcem tanri kul olmakdan baska
Mustafa sandal- yok gerekçem🎉🎊
Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Güzel yüzün yanakların ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır
Sen ağlama Bir damla göz yaşın yeter Sen üzülme gülüm mmm
Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır
Sen ağlama Bir damla göz yaşın yeter Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter Yollarıma taş koysalar döneceğim Gözlerinden yaşlarını
Sevdiğim tek bir şarkı yok. Birçok şarkı var. Enlerim olmadı hiç benim. En diyemem ama listemden çıkarmadığım dönüp dolaşıp dinlediğim şarkılarım var.. paylaşmak isterim.
438 şarkıdan oluşan geniş bir listem var ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hepsinin linkini atmam mümkün değil. :D Ama şimdi çok sevdiğim bir şarkıyı atacağım Eig falan için gelirsin illaki, bakarsın o zaman :)
Eski şarkıları seviyorum.. Özellikle Müslüm Gürses benim çok sıkı hayranı olduğum bir sanatçıdır. Ondan sonra sezen aksu gelir.. şu an özellikle bir şarkı atamadım hangisini desem diğeri aklımda kalır listede 1200 den fazla şarkı var her telden 😂😂
Sizde Allah'a emanet olun. Siteye tekrar girerseniz nickimi biliyorsunuz her zaman sizinle sohbet etmek güzeldi. Her zaman kendimi geliştireceğim kendimi zor buldum erken kaybetmeye niyetim yok 😄