Ben bazen çok gergin olduğum zamanlarda klasik müzik dinliyorum. Özellikle de anksiyetem artış gösterdiğinde uykuya dalmakta zorlandığım zamanlarda. Hem rahatlatıyor hem de çabuk uyuyorum. Sanatın muhteşem sihri dokunuyor rüyalarıma.
Hayir. Ne müzik nede baska birsey dinlemem. Bu sefer oradaki gecen kelimeler kafama takiliyor ve dusuncelere dalmak zorunda kaliyorum. Bu durum da benim uykumu kaciriyor.
Belki de bu yüzden rahat transa geçiyorum. 😅ilk deneyimlerimi hatırlıyorum da. Ortaokula gidiyordum. Kendimi kötü hissettiyimde falan denize kaçıp gidiyordum 🤭🤭 Hala da yaparım. Cok etkili
Üniversitedeyken bir ev arkadaşım vardı sürekli yatarken müzik dinlerdi. Bir gece kafama tokmakla vurur gibi bir müzik sesi ile uyandım. Oda sessizdi arkadaşıma yaklaştım radyosu açıktı sesi kulağını yanaştırınca bile zor duyuluyordu çalan müzik beni uyandıran müzikti. Radyoyu kapatınca uyandı. Dinlemye devam edecekse odayı değiştirmesini istedim. Bu şekilde dinlemye devam etti kendisini zorla bir kıza aşık etti kızın tek derdi onu örgüte katmaktı. İki yıl sonra İzmir'de bir hücre evinde polisle girdikleri çatışma neticesinde öldürüldüler... Müzik ruhları hasta eden tehlikeli bir zehirdir...