Müzik & Etkinlik Opera sever misiniz? Nasıl sesim sizce? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Opera söylüyorum, amatörüm, şan dersleri alıyorum ve yorumlarınızı merak ettim... Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Opera sever misiniz? Nasıl sesim sizce? 23 Görüşünü yaz
Baranliveme Yoda 9 ay Opera ve baleyi en az tiyatro kadar severim. Topkapı sarayının bahçesindeki Fındık kıran balesi benim için unutulmazdı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kafeinsi Xper 4 9 ay Sesini karara yaklaştırman gerek, çok fazla yolun olduğunu düşünüyorum. Senden de acemi birisi olarak tek verebileceğim tavsiye, bu yolda gerçekten aşkla ve emekle devam edersen başaracağındır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yagmuraydnn1 Xper 5 4 ay Ben küçüklüğümden beri söylüyorum opera. Genlerimde var galiba. Derslerede hiç gitmedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Opera ve baleyi en az tiyatro kadar severim. Topkapı sarayının bahçesindeki Fındık kıran balesi benim için unutulmazdı.
Sesini karara yaklaştırman gerek, çok fazla yolun olduğunu düşünüyorum. Senden de acemi birisi olarak tek verebileceğim tavsiye, bu yolda gerçekten aşkla ve emekle devam edersen başaracağındır.
Ben küçüklüğümden beri söylüyorum opera. Genlerimde var galiba. Derslerede hiç gitmedim
Farklı ama hoş
İlgili değilim