Müzik & Etkinlik Karaoke en güzel hangi şarkı ile yapılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarla bir karaoke dinletisi yapmayı düşünüyoruz ortam biraz kalabalık olabilir, benim sesimde bu , bu sesle hangi şarkı söylenebilirhttps://youtube.com/shorts/-5BrcT9DOWM?feature=share Güncellemeler+1 yıl Lütfen yardımcı olur musunuz Güncellemeler+1 yıl fggg Karaoke en güzel hangi şarkı ile yapılır? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ArzelAzelya Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Sesine göre seç, biz nereden bilelim.Hadi sana Hayko CEPKİN-Yanlız Kalsın şarkısını önerdim napcan? Kalbinin durmasına nasıl engel olcan? Nefes alabilecek misin? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl kardeş link var soruda , orada çıplak sesim bi inceler misin Yorumla ArzelAzelya +1 yıl Haydar Haydar söyle o olur 😏 Yorumla ArzelAzelya +1 yıl Ümit niye gizledin kendini?YouTube kanalın açık olmaktan öte orada bellisin zaten? Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Duman-Senden daha güzel.Bir gün sevdiğim kadını görürsem gözlerine bakıp söylücem.😀 0 0 Yorumla
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kanka beni de götür be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/-5BrcT9DOWM?feature=share bu sese gider mi sizce Yorumla AnkaralıBirKız2 +1 yıl Gider kanki Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz... 0 0 Yorumla
boncuk3455 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl faking tuvaaays 1 2 Yorumla Soran +1 yıl o ne dir anlamadim Yorumla ArzelAzelya +1 yıl Boncuk görüşü kopyala Google da arat 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sesine göre seç, biz nereden bilelim.
Hadi sana Hayko CEPKİN-Yanlız Kalsın şarkısını önerdim napcan? Kalbinin durmasına nasıl engel olcan? Nefes alabilecek misin?
kardeş link var soruda , orada çıplak sesim bi inceler misin
Haydar Haydar söyle o olur 😏
Ümit niye gizledin kendini?
YouTube kanalın açık olmaktan öte orada bellisin zaten?
Duman-Senden daha güzel.
Bir gün sevdiğim kadını görürsem gözlerine bakıp söylücem.😀
Kanka beni de götür be
youtube.com/shorts/-5BrcT9DOWM?feature=share bu sese gider mi sizce
Gider kanki
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz...
faking tuvaaays
o ne dir anlamadim
Boncuk görüşü kopyala Google da arat 😂