Ya ben şunu anlamıyorum cesur kavramı nasıl kıyafetlerle bağdaştırılıyor? gerçekten çok yanlış yapıyorsunuz cesaret böyle basit bir şey değil.
Cesur: Korkusuz, gözü pek, yürekli, cesâretli (kimse)
Bakın cesur kelimesinin anlamını da paylaştım. Gerçekten çok yanlış bir kullanım kıyafetle korkusuz olmanın ne alakası var? Hiçbir alakası yok.91 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çok klipte işlenen konunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ama pek bir şey anlayamadım
neden robot
tv deki haber neyin nesi ve halk neye karşı
robot neden intihar etti
gidersen ölürüm mü demek istedi acaba
aleynanın gitmesi ayrılık mıydı
robot bu ayrılığa dayanamadı ve intihar etti
sonra aleyna pişman oldu geri döndü ama iş işten çoktan geçmişti
biraz düşününce bu anlam çıkıyor
ama tv deki habere bir anlam veremedim
bu arada aleyna tilkinin giyimi ile ilgilenmiyorum nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin10 Yorumla
+1 yılSuç böyle kişileri bu hale getiren gündem getiren kişilerde sanatçılık eskiden kaldı şu şarkılara bi bakın melodisi ayrıca bi itici sözlerde hiçbir anlam yok ifade etmiyor klip desen iğrenç ötesi her eline bi mikrofon alan çıkıyor ekranın karşına bu ve bunun gibiler günümüzde her geçen gün sayısı artıyor maalesef
20 Yorumla
+1 yılBu kız tipsiz bunu beğenenlerde aynı cins, ayrıca giydiklerini her insan giyer, ben daha sesini bi kere duymadım duymakta istemem, nerde saçma biri tutduruyor işini, bu zamanda.. Bi ara ajdar majdar çıkmıştı, ikiside aynı model.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kız ne yapsa bu ülkeye yaranamayacak lan kızın şarkıları mılyonlar dillenıyor ve kızın yaşı kucuk olmasına rağmen bizi başka ulkelerde temsıl edıyor gurur verdırtiyor bu zmaana kadar birkaç turk sanatcı harıc başka hangı sanatçı bunları yapabıldi? bu kadr linçlemek niye? hemcınslerımı saymıyorum bıle bızım bu kıza destek olmamız gerkırken kostek olmayı aşağılamayı linçlemeyı seçiyoruz kızın gıyımı olsun ozel yasantısı olsun kımseyı ılgılendırmıyor kı madem oyle nerde o zman laıklık? İstanbul sozlesmesı dıyr twıterda ##yapıyorsunuz ya bu kadar üzücü, kırıcı, onursuz olmayın !
87 Yorumla- +1 yıl
Yaşı küçük olduğu için ve giyiminden dolayı izleniyor
- +1 yıl
Başarısı ne? Son 2 yıldır ne başarısı var? Liseli mini eteği ile fantezi olmaktan başka ne başardı
- +1 yıl
@compkeeper çıkardığı şarkıların youtube de izlenme sayısına bak. sonra o izlenme sayısını geçecek eser çıkar :)
- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 Onun başarısı tamamen pr, son iki yıldır çıkardığı şarkıları ondan başka ezbere bilen 10 kişi yoktu
Cevap sahibi+1 yılYa boş yapmak için ağzınızı yoruyırsunuz
Şimdi Aleynayı desteklerim kız bir şeyler yapıyor yapmaya çalışıyor ama hal ve hareketlerini giyimini desteklemem asla böyle bir giyim hic bir zaman cesur olmamıştır g.öt baş acmakla cesur olunmaz bu edepsizliktir ahlaksızlık hayasızlıktır zaten bu toplumu bu hale getirdiler yeni nesili de böyle yetistiriyorlar adam insanliğimizı değerimizi ahlakımızı herseyimizi kaybettik neden özentilikten biz yanliş seylere özendik yanlısa doğru doğruya da yanliş demeyi ögrendik medeniyet modern ozgürlügü yanlıs anladik hele ki çıplak giyinmekte onda medeniyeti moderni özgürlugü gördük ciplaklik medeni modern özgürlük degildir ahlaksızlıktır edepsizliltir hayasızlıktır
10 YorumlaKlip o akda rbirbriyle alakasız ki ve aleynanın mimikleri kepazelik. Yani evet kostünle riyi güxle ama ne alaka yani western giyiniyor sonra gelinlik sonra ordan robotıkıyor felan saçmalık olmuş hani bi hikayesi olmalı kliplerin. Klipte hadise on numara
10 Yorumla
+1 yılCesur kostümlerinden çok, şarkısı umut verici geldi bana. Çağımıza uyan bir klip ve kendisi de çağa ayak uydurabilen biri. Empati duygusu yaymak istenmiş bence klipte.
Ayrıca Aleyna'nın kliplerini de kaliteli buluyorum ve bu, birlik işidir. Çalıştığı insanlar da dahil, Aleyna'ya ve emeği geçenlere teşekkürler.10 Yorumla2 3 şarkısı guzeldi keşke tadında biraksaydi. Boş durmamak için boyle sacma "şarkı"lar yapmaya gerek yok bence.
Kostumlere gelince, zaten hep boyle giyiniyor fark goremedim30 Yorumla
+1 yılNe tuhaf değil mi? Kadınlar bile izlenmek için yaparcasına kendi vucutlarini sergileyince, savunulan nice şeyin değeri düşüyor. Klip eleştirmeni olsam bayağı malzeme çıkar şu dünyadaki şarkıcıların kliplerinden.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye de zaten böyle giyinmek lazım ki dinlenesin. Şarkıyı da beğenmedim daha güzel şarkıları varr.
40 Yorumla
+1 yılSırf kıyafet dedin diye Baktım boştan yere izlenme verdim o cesur dediğin kıyafetlerin 1 hariç hepsini İzmir’de kızlar sokakta giyiyor zaten
40 YorumlaSöz müzik kendisine ait olacak diye, sikko sikko şarkılar yapmaya başladı.
Emrah Karaduman'sız bir hiçsin, kendi kendine yaptığın hiçbir şarkı tutmadı..20 Yorumla
+1 yılBu kıza bir ben ısınamadım galiba, sevemedim gitti arkadaş. Sesi hoşuma gitmiyor, şarkıları hoşuma gitmiyor. Galiba ilk piyasaya girdiği yıllardan kalan bir kabulsüzlük. 😂😂
11 YorumlaŞarkıyı beğenmedim
kıyafetlerin cesaret isteyen tek tarafı modayla olan alakası
klibin en kötü olmayan yeri elektrik süpürgesi kılıklı elemanla evlenmesi 🤣🤣😍10 Yorumla
+1 yılSoyunmakta sanat oldu başka yetenek yok napcaklar milleti böyle izlettiriyorlar
40 Yorumla
+1 yılCesur mu? Edepsizliğin adını cesaret koymuşlar 😂😂😂😂
413 Yorumla- +1 yıl
ne alaka mk edeple
- +1 yıl
Öncelikle pembe görünümün altında bı erkek yatiyorsa elbette bu yazdığımı kaldıracak bunyen olmaz ağır gelir ama kadinsan önce bı MK ile yazmaya çalıştığın argo kelime elbette sahibini bulur ve size koyar koyulan artık neyse😂😂 ayrıca benim düşüncem benim fikrim hesap vermek zorunda mıyım? SA NA NE!!!
- +1 yıl
Ayrıca nickin gibi bende Şerefsiz İnsan Sevmem ;)
- +1 yıl
Hoşt türbanlı
- +1 yıl
Asıl sana hoşt kâfir köpek
- +1 yıl
Siteyi kullanmamla kendimi kisitlamam ne alaka anlayamadım açıkça konuşur musun?
- +1 yıl
Yani insanların kıyafetini yargılıyorsun açık giyindi diye edepsiz diyorsun ama bu sitede neler neler anlatılıyor haber ve faydalı şeyler dışında çoğu bunu yaptım kocamı aldattım onunla oldum bu kadını arzularım ne giydiniz ya da benzeri sorular yani böyle kendini kısıtlayan kıyafete edepsiz diyen biri bunlara nasıl katlanıyor kendine uymuyorsa illaki görüyorsundur bu tarz soruları
- +1 yıl
Hepsine tepkimi veriyorum zaten benim anlamadığım bu soruya yönelik benim gibi yanıt verenler benim gibi düşünenler cok fazlayken neden kafayı benim dusunceme yazdığım cumleme takiyorsunuz anlamıyorum ayrıca merak etmeyin edepsiz gördüğüm kadın olarak kadınligimiza zarar veren yargı dagitsn bizleri cinsel obje gibi gören ve daha birçok şeye tepkimi gösteriyorum. Aleyna Tilki de vücut hatlarını göstermesi erkeklerin de kadınlari Aleyna Tilkinin fiziğine göre her kadın böyle olmalı demeleri edepsizlik geliyor bana. O kişi açık saçık ve bazı erkekler böyle kadınlardan hoşlanıyor çünkü tatminsel bir boyut ortaya çıkıyor ve erkeklerin çoğunun ne gözle baktıkları belli bizleri de onlar gibi görüp hayal kurmaları çok edepsiz aleyna tilkinin de giyimi cesurluk değil tamamen edepsizlik o yaşa göre öyle abartı seksi imajı veren kıyafetler sizce uygun mu? Bunu ciddi manada soruyorum. Bu benim düşünce yapım katilirsiniz ya da katilmazsiniz siz bilirsiniz.
- +1 yıl
Kapalilara da aynı şekilde sapkınlık oluyor zaten olmadığını savunmuyorum. Ayrıca açık kapalı mevzusuda değil bu edebinden fazla başka yerlerini açmasına ne gerek var açıklığın da usturuplu giyimi var öyle değil mi? Kapalilara nasıl karisilmiyor bu ülkede kapalilara karisildigi kdr hiç bir şeye karisilmiyor öncelikle yukarıda adamın küfürüne niye tepki vermediniz çünkü kapalı nickim var diye sizde önyargı yaptınız bana bsyler diyene kadar o küfür eden adamada kadın dayanışması olarak tepki gösterebilirdiniz ayrıca kapalı hanımlara iş vermiyorlar neden çünkü müşteri cekmezmis döner sermayenin fazlalasmasi için açık bakımlı toplumu o yapılan işe çeken kadınlar olmaliymis bak görüyor musun burada bile kadınlar cinsellik objesi ama ben bunun tartışmasını yapmiycagim Aleyna kapalı biri olsaydı hiç sanmıyorum böylesine şarkılar çıkarabilir miydi toplumda Aleyna tilkiyi göstererek onu seksi kadınsı çocuksu göstererek küçük çocuklarin onu taklit etmesini bekliyorlar çocuklar ise seksi giyinmeye vücut hatlarını belli ederek makyaj yapmaya çalışıyor sizce bu doğru birşey mi cocuklar için heleki pedofili manyakları aşırı fazlayken ama neyse aşağıda o kdr kişi bnmle aynı fikirde bu benim fikrim ve saygı duymanızı bekliyorum herkesin hayata bakış açısı farklıdır sizin gorduklerinizle benim gördüklerim arasında dünya kdr fark var ama sizin görüşlerinize ben nasıl saygı duyuyorsam sizde saygı duymalisiniz.
- +1 yıl
Evet 21 yaşında ama bu işlere erken girdigi için o yönde algılama var maalesef ama haklılık payı çok çünkü inanılmaz ona karşı çocuklar üzerinde giyim tarzı makyajı vs ozentilikler oluyor buda başka kötü şeylere sebebiyet verebiliyor. Keşke dünya farklı olsaydı ama maalesef bu yönde kötü insanlar yüzünden onların farklı algilattirmalari yüzünden bizler mağdur kalıyoruz neyse iyi günler.
+1 yılBilmiyom daha dinlemedim ama nedense ülkede başarılı kadınlar çekilmiyor aw
311 Yorumla- +1 yıl
Aynen knk
- +1 yıl
Soyunmak ne zamandır bir beceri veya kadının başarısı oldu? Ses sanatçısı sesiyle gündeme gelmeli vücuduyla değil dimi... Başarılı kadın dediklerinizin çoğu bu şekilde başarılı. Kadının obje olarak görünmesine hem destek veriyorsunuz hem itiraz ediyorsunuz. Birini seçin artık.
- +1 yıl
@GS_Aras Allah aşkına böyle boş yorum yapcaksan cevap verme görüşüme. açıklama yaparken bile yorulcağımı ve sinirden kafayı yiceğimi bildiğim için sadece ok diyorum iyi günler
- +1 yıl
@faruk2059 bana mı dedin? Kimsin
- +1 yıl
@Faruk2059 olabilir de bu fotoğraf kişiye özel mi dağıtılıyor nedir garipsiniz
+1 yılÖyle bir şey demişsin ki sanki kız 40 yaşında vücudunu gösteriyor 😂 daha genç normal böyle şeyler giymesi
10 Yorumla
+1 yılBunun attık müzikte ki kariyer anlayışı bile show yapmak için müzik yapıyor. Yaşı biraz daha ilerlesin kimsenin hatırlamayacağı biri olur
21 Yorumla
+1 yılAnormal bir açıklık göremedim kostümlerde millet benzerlerini dışarda giyiyor :)
20 YorumlaBu sahsi dinlemiyorum izlemiyorumda. Tarzinida begenmiyorum yine sacma bisey giymistir
20 Yorumla
+1 yılAleyna tilki yi tarzından dolayı değil salak gibi bi şey olduğu için sevmiyorum. Yeni klibi de giyimi de s2mde değil
10 YorumlaŞu kızın hala neden meşhur olduğunu anlayamamakla birlikte hiçbir şeyini umursamıyorum.
10 YorumlaBu cesur olsa ne olur guzel olsa ne olur beyin yok bunda insanlığın en boş modeli
10 Yorumla
+1 yılizlemedim dinlemedim de. şarkı güzeldir muhtemelen ama kıyafetini hiç merak etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılbu kızda beni iyen bi iticilik yanı var cozemiyoru 🙄
10 YorumlaBizim çükümüz biraz belli olsa sapık oluyoruz. Bunlar cesur oluyor. Bu işte başka bir şey var.
10 Yorumla
+1 yılBu cesurluk falan değil, ergen bebelere ve dayılara osbir malzemesi... Benden söylemesi...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvücut cok güzel yüzü çok soğuk memesi çok küçük eleştiride yaptım. dışarıda giyen var bunları
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 vücudu güzel hakkını yemeyelim
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 sen bilirsin diyeyim göğsü yok sadece. benimde düz karnım kaslı ama göğüslerim büyük.
+1 yılKarın kısmına niye makyaj yapmış ki... Sanırım Tomb Raider ya da Shakira havası vermek için. Şimdi dinledim klibide şarkıyıda beğenmedim. Boş olmuş biraz 😅
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevemiyorum kendisini, kendimi zorlasam da cidden birşey itiyor
10 Yorumla
+1 yılCesur değil normal giyilen şeyler. Herkes giyiyordur o tür şeyler
41 Yorumla
+1 yılAcik giyinmek cesurluk mu hadi ordan!
71 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılher zamanki gibi kostümler giyinmiş, zaten kapalı bi bayan değildi yani :)
00 Yorumla
+1 yılCesur kostüm diye bir şey yoktur. Sesini beğeniyorum bu konuda yetenekli.
00 YorumlaCesur kostüm görmüyorum daha cok seytana tapma hareketleri ve dünya mesajları görüyorum
20 Yorumla
+1 yılSesi çok güzel ama şarkıları iğrenç kendisi yazmasa keşke...
20 YorumlaBen sevmiyorum aleynayı ama sevenede birşey diyemem🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılSeksi olmaya zorlanıyor gibi geldi bana ekibi tarafından
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyidir keşke çoğalsa aleynalar kapalılardan kurtulsak
00 Yorumla
+1 yılSacma sarki hic sevmedim
30 Yorumla
+1 yılUmurumuzda değil knks :(((
20 Yorumla
+1 yılDinlemedim o kızdan hiç haz alamıyorum maalesefki
20 YorumlaCesur kıyafet derken bu mu yani😂😂
20 Yorumla
+1 yılnormal giymiş pek cesur bişey göremedim
20 Yorumla
+1 yılBu tür şarkıcı parçalarını dinlemiyorum
20 Yorumla
+1 yılŞunun kadar özgüvenli olsak yeter aslında 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte keşke benimde egom çok olsaydı 😂😂
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyelim 😂
+1 yılNeresi cesur dmxkdm herkes giyebilir.
10 YorumlaSusma hakkımı kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılsesi güzel bence şarkıyı beğenmedim ama
10 YorumlaCesur derken? Türban giyinmesi mi gerekiyordu
10 YorumlaÇok gıcığıma gidiyor bu kız. Tam bir paçoz.
10 YorumlaTarzı pek bana hitap etmiyor.
10 YorumlaÜst dudağı ne öyle tipine nolmuş bu kızın
10 YorumlaAleyna cesur olsa nolur, çirkinin teki.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine saçma kıyafetler ve hareketler
10 Yorumla
+1 yılOrospuluğun adı cesurluk olmuş vay be
40 Yorumla
+1 yılCesur kostum ne demek ya? Hiç beğenmedim.
00 Yorumla
+1 yılOh oh oh hadi aleyna kim tutar seni 🤟
00 Yorumla
+1 yılBu kızı hiç sevmiyorum
20 Yorumla
+1 yılMal bu kız ya
22 Yorumla- +1 yıl
haklı yoruma ne denir
- +1 yıl
:)
+1 yılO kadar saçma ki
20 YorumlaDinlemedim