Müzik & Etkinlik İlk defa MilyonFest'e gideceğim. Önerileriniz neler ? kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadasim calistigi icin 6 da orda olucak aksam 12 gibi biter diyorlar yeter diye düsünüyorum icecek yanimiza almalimiyiz😁 İlk defa MilyonFest'e gideceğim. Önerileriniz neler ? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
marjinalgirl2367 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Milyonfest ilk defa duyuyorum konser gibi birşey mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alın bence , ben biriyle tanışmıştım filan , çok eğlenceli idi orası😀 2 0 Yorumla
Savaşmasevisbenle Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl İcicegini al ole kimsedende. Seker ve gazoz alma. 😜😜 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Herşey orada çok pahalı tedarikli olmanı öneririm. 1 0 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl dogal ol 1 1 Yorumla kadinsix +1 yıl Hayir yanima birseyler almali miyim mesela su konser alaninda pahali mi oluyor onu sormak istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Milyonfest ilk defa duyuyorum konser gibi birşey mi
Alın bence , ben biriyle tanışmıştım filan , çok eğlenceli idi orası😀
İcicegini al ole kimsedende. Seker ve gazoz alma. 😜😜
Herşey orada çok pahalı tedarikli olmanı öneririm.
Al..
suyunu muhakkak al
dogal ol
Hayir yanima birseyler almali miyim mesela su konser alaninda pahali mi oluyor onu sormak istedim
Mersindeki mi