Klasik Batı Müziği, kökeni Antik Yunan müzik kültürüne dayanır Rahatlatıcı bir etkiye sahiptir.
Alman Klasik Besteci : Johann Christian Bach

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Klâsik müzik senelerdir sevilerek dinlenen bir müziktir. İnsanın ruhunu okşuyor. Müzik ruhun gıdasıdır. insana sakinlik ve huzur verici bir etkisi vardır. Favorim hangi bestecilerdir sorusuna gelince, Wolfgang Amadeus Mozart, Sebastian Bach ve hiçbir zaman dinlemekten yorulmadığım Frederic Chopin.
Güzel soruydu teşekkür ederim
öneriler için teşekkür ederiz
NE DEMEK :)
Vivaldi, farid farjed, mozart, beethoven, evgeny grinko.
Daha çok varda aklıma gelenler bunlar ^^
vay be favorilerin benimle uyuşuyor ben daha çok barok tarzı dinliyorum ama antik dönemler de etkiliyor, alman ve rus klasik müzikleri dahil
Güzel ^^
Alman Klasik Besteci : Johann Christian Bach in konçertolarını bir dinle :) kızıl rahip vivaldiyi de öneririm
Tavsiyeler için çok teşekkürler...
Cevap
2Cevap
Vivaldi besttir four seasons ayrıca beethowen moonlight sonatı ve chopin nocturnesi gece iyi gider zaten meşhurdur
Vivaldi, Mozart , Johann Christian Bach severim Johann Christian Bach in Concerto in Eb Op 7 No 5 ve Opera 5 no 6 besteleri harika
Vivaldi summerını mari samuelsen nasıl çalıyor dinlemediysen kesin dinler tüyler diken diken oluyor bende bachı pek dinlemedim onu bir yenileyim şimdi :)
Hatta link atılıyormu atadabilirsin
sen dinlediğin eşsiz ve hoşlandığın klasik müziklerin linkini atsana bana,
Ben genelde bi Burhan toprak şevko açiyorum çok mutlu oluyorum
herkesin subjektif zevklerine saygılıyımdır müzik bir ruhun kılavuzudur :) klasik müzik de dinlemeni tavsiye ederim
Johann Sebastian Bach. Bwv 639 bayılıyorum.
Johann Sebastian Bach, Alman barok müzik bestecisi ve orgcudur. birkaç saat önce keşif ettim :) inan haricinde onlarcasını dinledim ama John Sebastian ve Johann Christian Bach ayrıca Vivaldi ye bayıldım
John Christian Bach diye biri yok. Johann Sebastian Bach o zaten
Vivaldi ve Bach benzer tarzlardir aynı dönem zaten. Barok. Ben Johannes Brahms'i da severim
Yani Christian onun oğlu. Ama senin dinlediğin yukarıdaki resimdeki adam Sebastian
Ve asıl ünlü olan baba Bach yani Sebastian olan.
Hiç biri
Kanka dertler derya olmuş dinliyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar